• New
BZGKNUL Детска Сгъваема Авариен гърне за Приучения на Обличане на малки деца, Детски Пътен гърне за помещения и на улицата (Цвят: 9)

BZGKNUL Детска Сгъваема Авариен гърне за Приучения на Обличане на малки деца, Детски Пътен гърне за помещения и на улицата (Цвят:

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

▲ С помощта на екологично чист висококачествен полипропилен материал, тоалетна чиния и се получава дебела и стабилна, той не съдържа BPA, сигурно и няма мирис ▲ Сгъваема, малък размер, удобен за съхранение и переноске.Лесна инсталация, можете да използвате един бутон. ▲ Лесно е деформиран, лесен и практичен, висока твърдост, здрав и издръжлив, устойчив на стрес. ▲ Вземете го със себе си на пътешествие, той е лек, компактен и удобен. ▲ Идеална за пътуване, на открито, в колата и т., лесно се пренася.Може да се използва при пътуване на открито и в превозни средства. Малък и удобен за съхранение, с него по-удобно да се пътува, а и му е по-удобно носене чанта за съхранение. Уникален дизайн ключалката разбираемо и лесно за използване. Предпочитаното удебеляване на материал, екологично чист полипропилен, удебеляване и стабилност на материала, благоприятни за кожата, за да осигури сигурност и липса на мирис.Параметри : Материал : Ррразмер : 22*14*11 смфункция : сгъването и переноска удобни за почистване и пренасяне. Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване. 1 Х Портативен сгъваем тоалетна чиния.

Основни свойства

Material:
PP
Size:
22*14*11cm
Function:
folding and carrying are easy to clean and carry.
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color shown in the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Portable Folding Toilet :

Избор на купувачи

Новини