• New
Калъфи за автомобилни седалки SCRAWLGOD от Кафява телешка кожа, за Бебета, Мултифункционален Навес за детска седалка, Мек Еластичен Калъф за кърменето, Подаръци за Душ ?

Калъфи за автомобилни седалки SCRAWLGOD от Кафява телешка кожа, за Бебета, Мултифункционален Навес за детска седалка,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

【Материал】 : Нашият калъф за детско столче за кола е направена от полиэстеровой тъкан, е много по-мека, еластична, дишаща, не избледнява 【Навес за столче за кола с голям размер】 : Размерът на горния дупки е 11.8 инча (30 см), размер на отвора - 27,6 инча (70 см), най-високата размер - 23,6 инча (60 см).Калъф за хранене, достатъчно голям и жилави, така че той може да се обърне на мама голям размер. 【Пълна защита на 360 ° 】 : Калъф за детски седалки за кола carseat навес предвижда кръгово покритие на 360 °, което ще помогне на вашето дете да спите добре, а и ще го защити от вятър, слънчева светлина, ярка светлина и дори любопитни очи. 【Многофункционален калъф】 : Калъф може да се използва като балдахин за детско столче за кола, калъф за хранене, калъф за кърмене, калъф за детско столче за кола, чанта за количка-носене, чанта за носене за кошници за пазаруване, калъф за столче за хранене за хранене и т., Много майки го носят като шал или шал и за броени секунди се превръщат в защитен калъф за личния си живот. 【Подарък за душ за бебета】 : Нашите калъфи за детски автомобилни седалки са идеални за подарък за душ за бебета момчета и момичета.Има много хубави шаблони за дизайн по ваш избор, или можете да настроите свои собствени снимки. 【Материал】 : Нашият калъф за детско столче за кола е направена от полиэстеровой тъкан, е много по-мека, еластична, дишаща, не избледнява. 【Навес за столче за кола с голям размер】 : Размерът на горния дупки е 11.8 инча (30 см), размер на отвора - 27,6 инча (70 см), най-високата размер - 23,6 инча (60 см).Калъф за хранене, достатъчно голям и жилави, така че той може да се обърне на мама голям размер. 【Пълна защита на 360 ° 】 : Калъф за детски седалки за кола carseat навес предвижда кръгово покритие на 360 °, което ще помогне на вашето дете да спите добре, а и ще го защити от вятър, слънчева светлина, ярка светлина и дори любопитни очи. 【Многофункционален калъф】 : Калъф може да се използва като балдахин за детско столче за кола, калъф за хранене, калъф за кърмене, калъф за детско столче за кола, чанта за количка-носене, чанта за носене за кошници за пазаруване, калъф за столче за хранене за хранене и т., Много майки го носят като шал или шал и за броени секунди се превръщат в защитен калъф за личния си живот. 【Подарък за душ за бебета】 : Нашите калъфи за детски автомобилни седалки са идеални за подарък за душ за бебета момчета и момичета.

Основни свойства

Material:
Polyester fabric, comfortable, breathable, Iightweight,stretchy
Size:
The upper opening size is 11.8in(30cm), the lower opening size is 27.6in(70cm) , the high size is 23.6in(60cm)
Features:
★This infant carseat canopy cover provides 360° protection from, cold winds. strangers and soon on:
★Opening at the top lets less light and more air in and allows you to peek at your baby anytime.:
★Multi-use cover can be used as a nursing cover, breastfeeding cover, baby car seat cover, infant car seat canopy, stroller cover, shopping cart cover, high chair cover, carrier sunshade cover, blanket, etc ★The best shower gift for babies ★Personalized:
multiple patterns and themes, and many stylish pattern, such as animal, sunflower, floral,cow,cactus, galaxy, leopard, ethnic, dreamcatcher, boho etc. add unique style to baby car cover seat
Warm prompt:
1.Due to different measurement methods, the error within 1-2cm is a normal phenomenon.:
2.Please allow slight chromatic aberration due to different display screens or reflected light when shooting.:

Избор на купувачи

Новини