• New
Chvelop е Съвместим с Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Case 6,8 , тънък, Елегантен дизайн за жени, защита на 360 °, [Няма вградена защита на екрана] [Капак на обектива на камерата] Издържал 3000 те?

Chvelop е Съвместим с Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Case 6,8 , тънък, Елегантен дизайн за жени, защита на 360 °, [Няма вградена

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

?[Съвместимост и забележка] е Съвместим само със Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 68" (издаден през 2023 г.Калъф CHVELOP s23 ultra също така поддържа безжично зареждане, автомобилни стойки и държачи пръстени за мобилни телефони. [Забележка : защитно фолио за дисплея в комплекта не е включена. ? [3 D-процес на IML и модерен дизайн] Красив калъф за телефон s23 ultra с технологията пласт ламиниране на наноматериала IML гарантира, че стилен фигура не выцветет и ще запази го чист при ежедневна употреба.Калъф за galaxy s23 ultra с мраморни шарки ще донесе във вашия телефон мода и елегантност, а и много повече комплименти.Този дизайн прави вашия Samsung Galaxy S23 Ultra по-очарователна и блестящ. ?[Защита на военно-клас и защитник на обектива на камерата] Този в двуслоен калъф galaxy s23 ultra с капак за фотоапарата премина 3000 тест за падане от височина 10 метра.Повдигна перваза на камерата (1,2 мм / 0,47 инча) и на екрана (1,5 / 0,59 инча), за намаляване на удари и защита на телефона от падане, пукнатини и драскотини по повърхността.В комплекта са включени не само калъф samsung 23 ultra за телефон, но и защитно фолио за обектива на камерата, която предпазва вашия фотоапарат от надраскване. ?[Точни деколтета, удобни за ръце] Точни деколтета за порт за зареждане, обектив, страничните бутони и S-Pen осигуряват лесен достъп до всички бутони и портове с отлични тактильными усещания.С помощта на бутона с висока чувствителност отстрани лесно можете да направите снимка на екрана или да регулирате силата на звука.Тънък калъф samsung galaxy 23 ultra 5 G осигурява голяма мобилност и надеждно сцепление, не е твърде тежък. ? [Оборудване и поддръжка] Samsung S23 Ultra Case 5 G от CHVELOP идва с трайно предната рамка, здрав заден панел, капак за фотоапарата и ръководството за инсталиране.Независимо от това, с какви проблеми ще възникнат, CHVELOP ще ви предостави най-професионално обслужване и задоволително следпродажбено обслужване.Всяка покупка се потвърждава денонощно обслужване на клиентите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини