• New
weideer АВТОБУСА, джак Премина Водоустойчив Незабавен Обратна Полярност 6 Pin 20A 12 В Електрически Конектор, Превключвател с Жгутом за Управление на моторни превозни Рем?

weideer АВТОБУСА, джак Премина Водоустойчив Незабавен Обратна Полярност 6 Pin 20A 12 В Електрически Конектор, Превключвател

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Този превключвател замества повечето ключове power tongue ДжакТази промяна идва с мостове за промяна на полярността, свържете хранене и заземяване, както и два от кабелите на двигателя за постоянен ток, и преминаването ще се промени посоката на двигателя за обратното.Прекъсвач се доставя с водоустойчива и пыленепроницаемой защитно покритие.На повърхността на ключа е отпечатана думата "RET/EXT".Този ключ е краткотрайна превключване (ON/OFF/ON). Отменя се връща в изключено състояние, когато отпуснете клавиша.Брой на контактите : 6 контактни.Тип контакт : DPDT. Напрежение : 15 A 250 vac / 20 A 12v dc.Този ключ е мигновено действие автоматично нулиране, отменя се връща в изключено състояние, когато отпуснете клавиша.Този ключ се промени полярността замества повечето джанти домкратов RV /trailer. преминете идва с мостове за промяна на полярността, свържете хранене и заземяване, както и два от кабелите на двигателя за постоянен ток, и преминаването ще се промени посоката на двигателя на обратното.Този ключ е мигновено действие автоматично нулиране, отменя се връща в изключено състояние, когато отпуснете клавиша.Този ключ се промени полярността замества повечето джанти домкратов RV /trailer. преминете идва с мостове за промяна на полярността, свържете хранене и заземяване, както и два от кабелите на двигателя за постоянен ток, и преминаването ще се промени посоката на двигателя на обратното.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини