• New
Лампа за четене THALASSA 1,4 W, гъвкава, с къса гъши врата, на колела, 12, Двоен режим на осветяване на Сензорен Димер от полиран хром, Жичен, 2800-3200 До Повърхностно монтиране ?

Лампа за четене THALASSA 1,4 W, гъвкава, с къса гъши врата, на колела, 12, Двоен режим на осветяване на Сензорен

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Два режима на светлина ефект : модел сини нощни лампи и модел на топло бял цвят, с гладка затъмняванеНевидим сензорен превключвател : Докосване между две бели кръгове, целият кръг - това е ключа.Ултра база : само 0,28 инча, супертонкая.Направете проводници на повърхността е по-кратък, а не рязко. Повишена устойчивост на удар.Точков светлина : Фокусира светлината за осветление.Регулируема посока на осветление Gooseneck, които ви харесват : Дължина лампи за четене Gooseneck е 2,17 инча.Диаметър на основата е 1. (Моля, вижте повече информация на ляво, когато ще трябва да се купуват).Два режима на светлина ефект : модел сини нощни лампи и модел на топло бял цвят, с гладка затъмняване.Невидим сензорен превключвател : Докосване между две бели кръгове, целият кръг - това е ключа.Ултра база : само 0,28 инча, супертонкая.Направете проводници на повърхността е по-кратък, а не рязко. Повишена устойчивост на удар.Точков светлина : Фокусира светлината за осветление.Регулируема посока на осветление Gooseneck, които ви харесват : Дължина лампи за четене Gooseneck е 2,17 инча.Диаметър на основата е 1. (Моля, вижте повече информация на ляво, когато ще трябва да се купуват).Лампа за четене на колела THALASSA 12 V с гъвкава гъши гърло, с режим на синьо осветление, 103ЛМ, монтирани върху повърхността с помощта на винтове, вътрешна лампа с мощност 1,4 W 2800-3200 До, предназначени за плаващ дом-кемпера.

Основни свойства

Избор на купувачи

Маникюр, определени DLOETT от Неръждаема Стомана, Професионален Комплект за рязане на ноктите, Инструменти за педикюр, Ноктопластика

BGN 165.22

Професионални продукти за грижа за ноктите, които са подостъпни, отколкото купуват от тях поотделноЛес�

Новини