• New
Смесители за мивки TJLSS, Смесител за баня, смесител за мивка, Хотелски Медни кранове, кранове за топла и студена вода (за Цвят: D, размер: както е показано на фигурата)

Смесители за мивки TJLSS, Смесител за баня, смесител за мивка, Хотелски Медни кранове, кранове за топла и студена

Оценка на продукта:
BGN 18.11

Сума
В магазина

Произведени смесители за мивки Диференцирани с галванично покритие, не ръждясва при използване на старите.Закрепете основата е толкова стабилно, като планината Тай, без да треперят.Двойна управление на топлина и студ, плавно отваряне и затваряне.Здравословен кран, насладете се на чист живот。.Произведени смесители за мивки. Диференцирани с галванично покритие, не ръждясва при използване на старите.Закрепете основата е толкова стабилно, като планината Тай, без да треперят.Двойна управление на топлина и студ, плавно отваряне и затваряне.Здравословен кран, насладете се на чист живот。 Име на продукта : Смесительматериал : месинг Размер : както е показано на изображенииупаковка в пакет : 1 * Миксер Забележки : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Здрави кранове, за чист живот.

Основни свойства

Избор на купувачи

Кофата за боклук, за кухня, кофа за Боклук, за да сифони, Модни Проста кошница за ценни книжа в пном пен, Двухслойное Крупнокалиберное

BGN 62.00

Изискан, Стилен – елегантен рециклиране, това е универсална кофа за боклук за рециклиране може да се из�

Новини