• New
Hilitand, 4 бр., Калъф адаптер за батерии тип АА-С, Контейнери за съхраняване на батерии, Калъф-Конвертор За Батарейных адаптери размер, Прозрачен (4 опаковки)

Hilitand, 4 бр., Калъф адаптер за батерии тип АА-С, Контейнери за съхраняване на батерии, Калъф-Конвертор За Батарейных адаптери

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Изработен от екологично чисти материали, безвредни за вашето здравеИзящна изработка, характеристиките в режим на готовност, 1 батерия тип АА може да се преобразува в 1 батерия тип В. Голяма здравина и устойчивост на удар вискозитет, малки размери, лесни за носене.С един слот за ограничаване на заряд на батерията за надеждно фиксиране на батерията.Идеален за електроника и извънредни ситуации.Описание : Продуктът представлява комплект от 4 бр. професионални и практични седалките-конвертори за батериите, които се използват специално за конвертиране на всякакъв размер AA в C размер батерии за използване.Просто поставете в конвертор от 1 батерия тип АА, тя ще функционира така, както батерия Csize.Така че той е идеален за електроника и извънредни ситуации.Характеристики : 1. Изработен от екологично чисти материали, безвредни за вашето здраве. Малък размер, удобен за носене. Изящна изработка, спецификация в режим на готовност, 1 батерия тип АА може да се преобразува в 1 батерия тип C. Голяма здравина и силен шок вискозитет. С един слот за ограничаване на заряд на батерията, за да закачите батерията на удобно място. Идеален за електроника и извънредни ситуации. Може да конвертирате батерията всякакъв размер AA в батерията с размер C. спецификации : Тегло : 43 грама Количество : 4 Материал : Здрав твърда пластмаса.Цвят : Прозрачен бял Трансформиране на всяка батерия тип АА в батерията тип C. Помещение включва : 4 х покривала за конвертори, батерии.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини