• New
PRETYZOOM 5шт Еластично Оборудване за Фитнес Зала, Поднимающее Напрежение, Пръстен За Бодибилдинг, Йога, Хип-Хоп, Цветни Тренировъчен Кръг, Колан, Преувеличивающий голе?

PRETYZOOM 5шт Еластично Оборудване за Фитнес Зала, Поднимающее Напрежение, Пръстен За Бодибилдинг, Йога, Хип-Хоп, Цветни Тренировъчен

Оценка на продукта:
BGN 4.48

Сума
В магазина

ЭСПАНДЕР за ЙОГА - се Използва за подгряване на задните части и краката, съживяване на бедрата, при ходене странични стъпки, проводници на бедрата, приседанияхТРЕНИРОВЪЧНИТЕ УПРАЖНЕНИЯ - това е незаменим продукт за фитнес зала и добър инструмент за домашен фитнес и бодибилдинг.БАНДАЖИ ЗА СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ - Различна степен на втвърдяване на скоба ви позволява по-добре да оценят своите граници стречинг.ЭСПАНДЕР за дома-противоскользящий, нашите панти за фитнес обработени по специален начин, което ги прави безопасни за употреба. ЭСПАНДЕР за упражнения - произведен от еластичен силиконов материал за употреба.Кръст Бод Пакет включва 5 х эспандеров за бедрата 1 х ръководство на английски език 1 х на тъканта, чанта, 1 х цветна кутия Характеристики -Материал : ластични ленти за фитнес от силиконов каучук. - Цвят : 5 градиентных розови цветове за упражнения със съпротива. - Имат различна степен на втвърдяване на дъвка ви позволява да се оцени по-добре границите си разтягане на дъвка съпротива за възрастни. - Мини, нашите фитнес панти обработени по специален начин, което ги прави безопасни за употреба с эспандером за бедрата. - Размер : Около 60,00 X5,00 X0,08 см/23,58 X1,97 X0,03 инча, дъвка за фитнес. - Използвайте за отопление на задните части и краката, съживяване на бедрата, при ходене странични стъпки и т. Зона за разтягане от йога. - Той е направен от добър материал за трайно и удобно ползване у дома. - Лек и преносим, подходящ както за домашни упражнения, така и за спорт извън ленти за практикуване на йога.Описание на продукта Тренировъчните упражнения Станете по-гъвкави, отколкото някога сте си мислили, че това е възможно, правилно разогрейтесь преди упражнения или подобри своите спортни умения с помощта на нови и по-дълбоки пози. съпротивление упражнения са Тези трайни и ластични препаски са предназначени за това, за да се разтягат и декориране на бедрата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини