• New
Комплект въжета за защита от падане, Самоубирающийся Спасителен кръг, Задържане на уреда от падане, Предпазен колан, за защита от падане, на Предпазния Колан на авт?

Комплект въжета за защита от падане, Самоубирающийся Спасителен кръг, Задържане на уреда от падане, Предпазен колан, за

Оценка на продукта:
BGN 204.85

Сума
В магазина

1 ПРЕНОСИМ : Самоубирающийся безопасност въжето от падане е Лесен за използване, съхраняване и може лесно да бъде използван като заместител на кабел. САМОУБИРАЮЩИЙСЯ СПАСИТЕЛЕН кръг : Безопасно и надеждно, бързо може да се инхибира и се блокира падане на предмети на ограничено разстояние, който се активира по време на падането, за да намали ускорението, силата на удара и да се сведе до минимум на вредите. РАЗЛИЧНИ ДЪЛЖИНИ И размери : Самоустанавливающийся спасителен пояс за предпазване от падане Предлага различни размери на корпуса с различни варианти на дължина и един спасителен кръг, който най-добре отговаря на вашите нужди. Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ : самостоятелно блокиране на кука, от висок клас специална стоманена кука, здрав и издръжлив, не отсоединяющийся, сигурен и лесен за експлоатация, Дужка, благородна висока температура коване от легирана стомана, неговата сила е в няколко пъти по-висока, отколкото при обикновените дужек, което значително повишава сигурността и трайност.Този кабел е за предпазване от падане може да се използва за високи работи, като например поддръжка на сгради, кула кранове, монтаж на асансьори, заваряване на метали, изграждане на мостове, индустриални епендорф, електроснабдяване и изграждане на покриви. ПРЕНОСИМ : Самоубирающийся безопасност въжето от падане е Лесен за използване, съхраняване и може лесно да бъде използван като заместител на кабел. САМОУБИРАЮЩИЙСЯ СПАСИТЕЛЕН кръг : Безопасно и надеждно, бързо може да се инхибира и се блокира падане на предмети на ограничено разстояние, който се активира по време на падането, за да намали ускорението, силата на удара и да се сведе до минимум на вредите. РАЗЛИЧНИ ДЪЛЖИНИ И размери : Самоустанавливающийся спасителен пояс за предпазване от падане Предлага различни размери на корпуса с различни варианти на дължина и един спасителен кръг, който най-добре отговаря на вашите нужди. Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ : самостоятелно блокиране на кука, от висок клас специална стоманена кука, здрав и издръжлив, не отсоединяющийся, сигурен и лесен за експлоатация, Дужка, благородна висока температура коване от легирана стомана, неговата сила е в няколко пъти по-висока, отколкото при обикновените дужек, което значително повишава сигурността и трайност.Този кабел е за предпазване от падане може да се използва за високи работи, като например поддръжка на сгради, кула кранове, монтаж на асансьори, заваряване на метали, изграждане на мостове, индустриални епендорф, електроснабдяване и изграждане на покриви.

Основни свойства

5M 7M 10M 15M 20M:
Weight:
0.8kg/1.5 Kg/1.8 Kg/1.9kg...
Material:
Polymer Fiber Alloy Steel Material
Minimum Breaking Load:
22KN
Weaving Width:
1.8cm
Features:
Light Weight, High Tensile Strength
Precautions For Product Use:
1. It Must Be Used Correctly As Required. Improper Use May Cause Personal Injury. This Product Is Limited To One Person At A Time, And The Standard Load Is 150 Kg.:
2. When Purchasing An Anti-Dropping Device, You Should First Choose The Appropriate Rope Length Specification According To The Predetermined Installation Height, Rather Than Long Rather Than Short.:
3. It Should Be Stored In A Ventilated And Dry Place, And It Is Forbidden To Mix It With Grease, Corrosive Materials And Flammable Materials.:
4. Check Regularly, And It Is Strictly Forbidden To Disassemble The Without Authorization.:
Package List:
1×Self Retracting Lifeline :

Избор на купувачи

Новини