• New
Holulo Заваръчни Очила с Автоматично Затъмняване с Прозрачни Вътрешни лещи Заваряване Каска, Слънчеви Очила за Заварчици Сгъваеми Лещи за Защита на очите (Тъмно зеле?

Holulo Заваръчни Очила с Автоматично Затъмняване с Прозрачни Вътрешни лещи Заваряване Каска, Слънчеви Очила за Заварчици

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Holulo има над 10-годишен опит в областта на оборудването за безопасностЗащитна маска, заваряване каска, костюм за пчеларството, увеличително стъкло, заваръчен яке, заваръчни очила, защитни очила, универсална касета и аксесоари за маски и т., които ви интегрирани средства за защита на труда.Работихме усилено върху създаването на средства за защита на сигурността, за да се удължи жизнения цикъл на хората; ние имаме достатъчно опит, за да се развиват различни средства за защита на сигурността на различни сценарии на работа и да се вземат предвид различните мнения на клиенти. ? [Неща] -Тези соларни заваръчни очила с автоматично затъмняване, изработени от висококачествен материал PP + ABS, силна и дълготрайна употреба, изработени от вносни мека гума, много удобни в чорап в продължение на дълго време. ? [Detial] -Осигурява 99,9 процента защита от ултравиолетовите лъчи и отговаря на стандартите за безопасност ANSI Z87.1, автоматично потъмняване, време за превключване от светло на тъмно : 1/10000 s, высокочувствительные сензори работят ефективно. 3-11 нюанси, 100% отражение само на ултравиолетова и ИНФРАЧЕРВЕНА радиация. ?[Дизайн] -Заваръчни очила с регулируем светлинен екран (с жидкокристаллическим плат), при наличието на светлина леща автоматично незабавно на скрито място, предпазва очите, когато дъга изчезва, леща автоматично се връща към прозрачност с отличен удар, използване на по-сигурно и гарантирано. ?[Функция] -Заваръчни очила с автоматично затъмняване и защитава от ултравиолетови лъчи, инфрачервени лъчи, от отблясъци, могат добре да защити очите си по време на работа, приложими към газовата заваряване, заваряване на стомана, рязане, завариванию и така нататък. ? [Качествено обслужване] - може да върнете или размените стока, ако не сте доволни от качеството.Ние обещаваме, че ще можем да ви предложим добро решение в рамките на 24 часа. ? [Неща] -Тези соларни заваръчни очила с автоматично затъмняване, изработени от висококачествен материал PP + ABS, силна и дълготрайна употреба, изработени от вносни мека гума, много удобни в чорап в продължение на дълго време.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини