• New
24 БР. Нов 3D Прорезна филтър с активен въглен PM 2,5, 5 Слоя, поставяне на филтър на 3D Фпч2.5, Прахоустойчив Взаимозаменяеми Защитен Филтър От замърсяването на въздуха, Го?

24 БР. Нов 3D Прорезна филтър с активен въглен PM 2,5, 5 Слоя, поставяне на филтър на 3D Фпч2.5, Прахоустойчив Взаимозаменяеми

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Нов усъвършенстван 3 D прорезна филтър голям размер : Голяма площ на защита в сравнение с обикновен плат, по-висока ефективност на филтриране, закопчалка с двойно лепило за предотвратяване на отклонения 5-слойная филтриране : Защитен филтър за лице фпч2.5 се състои от 2 слоя от нетъкан текстил, на 2 слоя плат, обработен расплавом, и 1 слой от тъкан с активен въглен.Защитете устата и лицето от прах, без мирис, алергии, замърсяване, пепел, цветен прашец, градинарство, бродерия, ФПЧ2,5, отработени газове на автомобили, изделия от дърво, алергия към полени и дим.Сменяеми филтри : препоръчва се да се замени с филтър на всеки 1-2 дни, за да се постигне най-добър ефект.Нов усъвършенстван 3 D прорезна филтър голям размер : Голяма площ на защита в сравнение с обикновен плат, по-висока ефективност на филтриране, закопчалка с двойно лепило за предотвратяване на отклонения. 5-слойная филтриране : Защитен филтър за лице фпч2.5 се състои от 2 слоя от нетъкан текстил, на 2 слоя плат, обработен расплавом, и 1 слой от тъкан с активен въглен.Защитете устата и лицето от прах, без мирис, алергии, замърсяване, пепел, цветен прашец, градинарство, бродерия, ФПЧ2,5, отработени газове на автомобили, изделия от дърво, алергия към полени и дим.Сменяеми филтри : препоръчва се да се замени с филтър на всеки 1-2 дни, за да се постигне най-добър ефект. Нов филтър с активен въглен 3 D Cutting PM 2.5, 5 слоя филтър Фпч2.5, прахоустойчив, от замърсяването на въздуха, разменени защитен филтър срещу замъгляване голям размер.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини