• New
RERPRO Быстроразъемные Скоби за Закрепване на Пожарогасител Титуляр за Камион Jeep Wrangler UTV Polaris Ranger RZR Ford Bronco Регулируема Алуминиева Греда За Закрепване на Пожарогасите?

RERPRO Быстроразъемные Скоби за Закрепване на Пожарогасител Титуляр за Камион Jeep Wrangler UTV Polaris Ranger

Оценка на продукта:
BGN 24.26

Сума
В магазина

Се определя с помощта на регулируеми запечатване на пръстените", можете да го инсталирате на лост с диаметър 65-89 мм Съвместима с Ford Bronco 2 врати 2021 2022 4 врати.Съвместим с Jeep Wrangler YJ TJ LJ JK JKU JL JLU Rubicon Sahara Sport Гладиатор JT. Съвместим с UTV Polaris Ranger RZR, Can-Am, Pioneer, Талон, Commander Маверик X3, Kawasaki, Arctic Cat Wildcat. Съвместим с suv, ван, камион, дом, градина, кухня, офис, обществено място и т., 1x планина (с основа и подвижни притежателя). 4 x монтажни затягане (2 диаметър 78-101 мм за закрепване на пожарогасител / 2 диаметър 65-89 мм за закрепване на притежателя на бара).Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни уведомите.БЪРЗО освобождаване - Бързо освобождаване чрез издърпване на червен химикал с флага на Америка, когато ви е необходимо, по-безопасно и по-ефективно.Освен това, за бързо инсталиране пожарогасител обратно, по-бързо и по-удобно.ДРЪЖТЕ ЗДРАВО - Благодарение на специалната конструкция на закрепване на притежателя отсоединяется само като същевременно вытягивании дръжки и извличане на пожарогасител.Здраво дръжте пожарогасител на неравен път.КАЧЕСТВЕН АЛУМИНИЙ-Държач за закрепване на пожарогасител Jeep Wrangler е изработен от качествен алуминий и побира пожарогасител тегло 1-10 кг.Антикоррозийный, здрава, добре изработени.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ-е Инсталиран с помощта на регулируеми запечатване на пръстените", можете да го инсталирате на лост с диаметър 65-89 мм, например, на Jeep Wrangler UTV Polaris Ranger RZR Ford Bronco Can am Truck Garden Office и т., Което получавате - 1x планина (с основа и подвижни притежателя), 4 x монтажни затягане (2 диаметър 78-101 мм за закрепване на пожарогасител, / 2 диаметър 65-89 мм за закрепване на притежателя на бара). ГАРАНЦИЯ 1 година и ученето през целия обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни уведомите.БЪРЗО освобождаване - Бързо освобождаване чрез издърпване на червен химикал с флага на Америка, когато ви е необходимо, по-безопасно и по-ефективно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Нощни механично заключване за домашния офис, електронен сейф с парола, цельностальная пожароизвестяване, невидим сейф, охранителна

BGN 0.33

✔【Една седалка, всички метални стопорный болт】 Четырехстворчатая цельнометаллическая твърди глават�

Новини