• New
Заваръчен шапчица-Заваръчни шапки за сигурност По време на заваряване, Памук, силни и меки, абсорбиращи потта, с вградена еластична лента (стил хартата 7 3/8)

Заваръчен шапчица-Заваръчни шапки за сигурност По време на заваряване, Памук, силни и меки, абсорбиращи потта,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

памук Заваръчен шапка от 100% памук, мека и впитывающая пот, осигурява допълнителен комфорт, водене на главата е суха по време на работа. КОМФОРТ : Заваряване каска обшит с мека спортна мрежа, която абсорбира потта, поддържа главата е суха и намалява триенето на главата, причинено от дълъг носенето на каска. На разположение в два размера : 7 3/8 и 7 5/8, заваръчен шапчица с вградена еластична лента, подходяща за различни форми на главата си (7 5/8 за малко по-големи кръгове на главата).СЦЕНАРИЙ на ПРИЛОЖЕНИЕ : за Заваряване с шапка за мъже могат да се носят самостоятелно или с сварочным каска, подходяща за почти всички сварочным шлемам, идеален избор, за да се предотврати пръскане на искри по време на заваръчни работи!.Не САМО ЗА РАБОТА : класни пожар заваръчни шапки заварчик nation, които може да се носи и в ежедневието! стилове на хартата и маскировка.защита срещу заваряване, защита от прах и в ежедневната им работа. еластичен, впитывающий пот, мек, удобен, лек, се съчетава с повечето заваръчни каски.Този заваряване на осп може да се удържа директно за предотвратяване на изгаряния от заваръчни или режещи искри.Също така може да се носи с твърда каска, за да реши проблема, заключающуюся в това, което твърди на каската не се абсорбира потта и става все по трудно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Акумулаторна Прожекторный Фенерче, Led Прожектори, Външни Ръчни Прожектори за Лов, разходка с лодка, Къмпинг, Супер Ярък Водоустойчив

BGN 50.89

На 200 000 Лумена Супер ярка крушка P90 от мъниста ръчен прожектор + 25 led мъниста прожектор за къмпинг работен

Новини