• New
КОРАФИНА Невероятна оферта за татко Само най-добрите татковци ще получат увеличение до дядовци, Информация за бременността на папата, Показване на снимки на бебет?

КОРАФИНА Невероятна оферта за татко Само най-добрите татковци ще получат увеличение до дядовци, Информация за бременността

Оценка на продукта:
BGN 15.77

Сума
В магазина

✅ ВИСОКО КАЧЕСТВО : 100% Произведено в САЩ - Платно 1,5 инча в рамката на 16 Mils, 310 Гориво; Тънък плат; 35% памук, 65% полиестер; Платно е готов да бъде обесен, напълно увити в галерия и в рамка платноИли висок клас на хартиен носител за фотохартия с полимерно покритие плътност 260 гориво и с дебелина 10 mils, осигуряващ дълготрайност. ✅ ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Това е творческо произведение на изкуството, ръчно изработени - идеалният подарък за вашите приятели, колеги, семейството и близките си; Тя показва познанията си за своите хобита и интереси, тя показва любовта си!Представете си изражението на лицето на своя приятел, когато той отвори кутията и открива вътре е страхотно платно с уникален дизайн; не е нужно никакви допълнителни усилия, за да намери нещо ПОВЕЧЕ от обикновен подарък. ♔ СПЕЦИАЛНИ случаи : Прекрасен подарък за всеки повод - нов дом, рожден ден, празник, Ден на бащата, Ден на майката, Коледа, Свети Валентин, ден на шефа, Ден колеги, ден на брат или сестра, годишнина, сватба и т. - Трайни и лесни за удобно захващане. ✅ ✔ НАСТРОЙТЕ сега, за да направи максимален изненада за себе си и своите близки. ✅ Удовлетвореност ГАРАНЦИЯ : Купувайте уверено, тъй като ние имаме страхотно обслужване на клиентите!Ако има някакви проблеми с качеството на продукта, моля, свържете се с нас, ние никога няма да се обобщава.Страхотна оферта за татко Само най-добрите татковци ще получат увеличение до дядовци, Информация за бременността, за баща, Показване на снимки на ултразвукови на дете, подарък за нов дядо, подарък за дядо си, на Деня на бащата Изживейте всяка стая с помощта на този продукт!Модерен, уникален и стилен, той ще стане идеален за декорация на дома, които ще са подходящи за всеки дизайн и интериор!Най-добрият дизайн за "Ние ще продължим, и ние ще имаме най-щастливият платно на Ден на бащата" Създайте своя стил с помощта на нашия невероятен плакат noframe : висококачествена хартия-основа за снимки с полимерно покритие, плътност 260 гориво и с дебелина 10 mils, която осигурява дълъг живот и усещане на тежестта. Ярки, реалистични изображения са подобни на традиционни отпечатъци от галогенида сребро.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини