• New
Персонализирани Детски Първия Коледен Орнамент от Петнист Елен В Гората, спомен за Първата Коледа на Бебето, Индивидуален Подарък с Орнаменти от Елен за Новороден?

Персонализирани Детски Първия Коледен Орнамент от Петнист Елен В Гората, спомен за Първата Коледа на Бебето, Индивидуален

Оценка на продукта:
BGN 17.47

Сума
В магазина

[Подаръци за декорация на дома] : Чудесен подарък за спомен за двойки, сключили брак, младоженците, членове на семейството, приятелитеТова персонализирани коледна украса ще бъде идеален начин да се помни този специален ден и за създаване на топла и сладка коледна атмосфера. [КАК да КОНФИГУРИРАТЕ] : Добавете този специален завършек на вашата коледна коледната елха тази година първият ни коледен орнамент във формата на петнист елен. щракнете върху "персонализиране сега" и въведете вашето име.Нека да започнем!. [ВИСОКО КАЧЕСТВО] : Изработен от устойчив МДФ с гланцов пластмасово покритие, благодарение на което дизайн ще продължи цял живот.Висококачествени чертежи на орнаменте в една посока печат.Ярък печат от край до край с помощта на жестове. РАЗМЕР [БИЖУТА] : 2,75 инча височина, 1/8 дебелина 0,5 грама.Златен висящ кабел в комплекта, най-добрата украса за коледни елхи, врати, прозорци, стени и всичко, което искате да декорирате. [ГАРАНЦИЯ ОТГОВОРИ] : Ако имате някакви въпроси относно поръчката, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Вашето удовлетворение е нашата крайна цел.Персонални украса под формата на петнист елен в първата Коледа за дете, подарък за спомен за първата Коледа на бебето, декорация във формата на светлобежов по поръчка за новородено за Коледа 2023, подарък за новородено, декорация във формата на светлобежов 2023 на Уникален подарък за дома и декорация за Коледа или празници, Нашата коледна украса, изработени от трайни МДФ с гланцов пластмасова тапицерия, така че вашите проекти продължават цял живот.Ярък цветен дизайн с едностранно принтом.Всяко бижу е снабдено с празнична златен ремък за по-удобно захващане на коледна елха, врати, прозорци, стени, навсякъде, където искате да декорирате. На Вие търсите Запомнящ се подарък?Това персонализирани коледна украса - точно това, което търсите!Нашата коледна украса - прекрасна уникална идея за подарък за семейни, младоженци, двойки, членове на семейството, приятели.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини