• New
Запалка за Свещи JEVSTU, Електрическа USB-Акумулаторна Запалка с led дисплей и Гъвкав, с главата на 360 °, Електродъгово Плазмена Електронна Ветрозащитная Беспламенная Дъ?

Запалка за Свещи JEVSTU, Електрическа USB-Акумулаторна Запалка с led дисплей и Гъвкав, с главата на 360 °, Електродъгово

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

?【Запалка за свещи с гъвкав гърло и плетене на една кука на 360 °】Електрическа запалка за свещи има поворотную гъвкава врата на 360 °, може да се огъне под всякакъв ъгъл, за да лесно да се запали свещ в чаша, върху тортата или светилникаДълга запалка е с кука, която може лесно да се постави на безопасно място, далеч от деца.Това е идеалният спътник за свещи. ?【USB-запалка и led индикатор за захранване】 Акумулаторна запалка с led дисплей за хранене, удобен дизайн, който ви напомня за необходимостта от навременно таксуване!Електродъгово електронна запалка равна на 300 еднократен зажигалкам, без бутан, течни, газ, огън.Лесен за носене и може да се зарежда от мобилно устройство на компютъра, адаптера.Това би бил добър вариант за възстановяване на комплект (например, автомобилни запалки). ?【Електродъгово запалка и тройната защита на сигурността на】 Usb-акумулаторна запалка-запалка използва плазменную технология за подмяна на вредното бутан.Тройната защита, трябва да се избута предпазителя, продължете да натискате бутона за запалване, запалка испустит дъга.За по-голяма сигурност електрическа запалка изключи автоматично след 5 секунди след запалването. Забележка : по време на зареждане, тя не можеше да се запалят. ?【Плазмена запалка, защита от вятър и пръски 】 Електродъгово запалка използва технология taser flameless plasma за защита на електрически импулс от духаше силен вятър и влажно време.Това е най-добрият избор за занимания на закрито и на открито.След включването той може да издава звук bzzzz, т. това е звукът на пробивающейся във въздуха дъга.Това е абсолютно нормална работа на схемата, а не влияние на редовна употреба. ?【Запалка за печене и широко използвана】 Горната част на полицата за запалки няма да пострада от огън свещи, можете просто намажете с нея.Тази запалка за барбекю е красива кутия и е най-добрият подарък за семейството и приятелите.Идеална за пътуване, къмпинг, разходки, скара за барбекю, кутии за свещи, конус за тамян, газови печки, фойерверки, камина, приготвяне на храна в кухнята и така нататък. ?【Запалка за свещи с гъвкав гърло и плетене на една кука на 360 °】Електрическа запалка за свещи има поворотную гъвкава врата на 360 °, може да се огъне под всякакъв ъгъл, за да лесно да се запали свещ в чаша, върху тортата или светилника.Дълга запалка е с кука, която може лесно да се постави на безопасно място, далеч от деца.Това е идеалният спътник за свещи. ?【USB-запалка и led индикатор за захранване】 Акумулаторна запалка с led дисплей за хранене, удобен дизайн, който ви напомня за необходимостта от навременно таксуване!Електродъгово електронна запалка равна на 300 еднократен зажигалкам, без бутан, течни, газ, огън.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини