• New
Zerodeko 6шт Кърпа за ръце Памук, Кухненски Кърпи и Парцали, За съдове Хавлиени Кърпи за Почистване на Кухня Кърпички За почистване на Дома Кърпички За миене на съдове Т?

Zerodeko 6шт Кърпа за ръце Памук, Кухненски Кърпи и Парцали, За съдове Хавлиени Кърпи за Почистване на Кухня Кърпички За

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

За МНОГОКРАТНА употреба КЪРПИ ЗА СЪДОВЕ - добре да абсорбират вода и не оставят следи, създавайки нежен, красив и комфортен начин на животКЪРПИЧКИ ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ - полиестер материал , безвреден за кожата.Тампони ЗА ИЗМИВАНЕ на съдове - изящна изработка и плавни линии, липса на загуба на коса.КОМПЛЕКТ КУХНЕНСКИ КЪРПИ - На веревочках, може да се мотае, да не заема много място.КЪРПА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КУХНИ - изработка и плавни линии, липса на загуба на коса.Пакетът включва 6 x кухненски кърпи / хавлии Характеристики -Цвят : зелено, червено, кърпа за миене на съдове. -Материал : Многофункционални кухненски кърпи от полиестер. -Размер : Около 27x26x0,5 см / 10,61x10,22x0,2 инча парцали за почистване. -Подходящ за почистване на съдове, стъкло, кухненски прибори, мебели и т. Чистящая салфетка. -Те могат ефективно почистване на кухненски прибори Кърпа за миене на съдове. - материал, не выцветающий, кухненски кърпи на допир за ръце. -Изработени от висококачествени материали, те са здрави и да осигуряват отлично почистване при пране на дрехи. -Удобна за употреба, добре впитывающая вода и добре почистване на кухненска салфетка за почистване.Информация за стоки, Кухненски кърпи за съдове искате да си купи и маси изглеждат по-спретнати и чисти?Тези елементи ще отговарят на вашите нужди.Почистващ кърпа, Те са подходящи за почистване на мисок и съдове в кухнята. коледа кухненски кърпи, изработени от полиестер и безвредна за кожата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини