• New
WXXGY Кухненско Кофа за Боклук с Набор от Тоалетни Четки За Баня Пластмасово кошче за Боклук за Баня Пречка Кухненско Кофа За Боклук Домакински Инструменти За Почист?

WXXGY Кухненско Кофа за Боклук с Набор от Тоалетни Четки За Баня Пластмасово кошче за Боклук за Баня Пречка Кухненско Кофа

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Материал на корпуса : ПластмасаТова е високотехнологичен, Иновативен и енергоспестяващ продукт.с четка за тоалетна : кофа за Боклук + четка в едно, тоалетна четка може да се скрие в цевта, което спестява място за съхранение.Двухслойное кофа с дръжка : Двухслойное кофа плътно затворени, на което ефективно предпазва от появата на неприятни миризми и за лесно транспортиране. Тесен стил на съхранение : рационално използване на малко пространство, безплатно настаняване, не е носител на много места.Характеристика : Материал на корпуса : пластмаса - това е високотехнологичен, иновативен и енергоспестяващ продукт.с четка за тоалетна : кофа за Боклук + четка в едно, тоалетна четка може да се скрие в цевта, което спестява място за съхранение.Двухслойное кофа с дръжка : Двухслойное кофа плътно затворени, на което ефективно предпазва от появата на неприятни миризми и удобно за транспортиране. Тесен стил на съхранение : рационално използване на малко пространство, безплатно настаняване, не е носител на много места. Забележка : поради ръчно измерване на размер, може да има отклонение от 1-2 мм, а цвета и може да се различават от екрана, благодаря за разбирането.Опаковка : 1 Х Пречка за Боклук.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини