• New
Поле за миене на прозорци ATRNA, Телескопична четка с водно захранване, Прибиращ е Подходящ за почистване на фотоволтаични панели, товарни превозни средства, прозорц?

Поле за миене на прозорци ATRNA, Телескопична четка с водно захранване, Прибиращ е Подходящ за почистване на

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

★ Нашите обичай стълбове за подаване на вода са смешни и са лесни за използване, просто свържете всяка стандартна бытовому източник на вода, включете кран, и сте готови да си мият прозорци, тераси, фасади и склонове в най-кратки срокове ★ Многофункционален чистачките е распыляемую глава и стъклена фотоэлектрическую лента за чистачки, че прави миене на прозорци по-бързо и чист.Отличен за външни и вътрешни стъклени повърхности, а също и като средство за почистване на предното стъкло. използвайте много пъти. ★ High-performance nbr алуминиева сплав, изключително издръжливи и меки четината от пера осигуряват сигурна и чиста повърхност.Воден маркуч лесно да отговаря на нуждите на всяка височина и е лесен за употреба. ★ Насладете се на плавно скольжением скрепер.Гъвкав накрайник позволява лесно измиване на прозорци във високи сгради, без да се налага да ходят пеша, което прави миене на прозорци лесно и увлекателно занимание.Избършете прозореца с помощта на скребковой на главата, идеално подходящ за райони с твърда вода, където след изсъхване на вода ще останат воднисти петна. ★ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим по имейл и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа. ★ Добре дошли в магазин ATRNA, благодарим ви за вашето присъствие и доверие!Можете да щракнете върху нашият магазин, за да видите повече стоки.★ Ние ще продължим да се актуализира, за да предостави на клиентите си качествени продукти.- Ти си все още несръчно взбираешься по стълби, за да изчистите високи прозорци?!- С помощта на тази четка за почистване на прозорци може да се стигне от земята до своите прозорци по-бързо и по-безопасно от всякога.★ Технически спецификации на продукта - Подвижна стъргало - Адаптер под формата на "Y"- Фитинги за маркучи - Висококачествена четка - Устройство за заключване подвижна камера - Удобна порести дръжка - Елегантен алуминиев прът - бързото свързване на кран с диаметър 16 мм - Еластичната тръба за защита от замръзване - Материал : алуминиева сплав, Размер : 12 фута (3,6 м), от 18 фута (5,4 м), на 20 фута (6 м), 24 фута (7,2 м), на 30 фута (9 м), 36 фута (10,8 м)- Област на приложение : измиване на прозорци, почистване на фотоволтаични панели, почистване на автобуси / екстериор, по-големи превозни средства, камиони, каравани, лодки и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новата Четка За почистване на дюзи за душата, Найлонова Четка За почистване на Дюзи за душата, Многофункционална четка за почистване

BGN 4.65

【Найлон спирала малка глава на четка】 Специално се използва за почистване на пукнатини, ефективно и дъ

Новини