• New
Чистящая салфетка RY от микрофибър, Универсални Почистващи парцали, Без разводи за дома, кухни, кола, прозорци, Опаковка от 5 броя, Размер: 11,22 x 11,22 (сив)

Чистящая салфетка RY от микрофибър, Универсални Почистващи парцали, Без разводи за дома, кухни, кола, прозорци, Опаковка

Оценка на продукта:
BGN 33.76

Сума
В магазина

1 Многофункционална кърпа за почистване, тя може да изпълнява работата си в повечето случаи, чудесно за миене на прозорци, кухненски уреди, кола или други деликатни повърхности. Мек и траен слой от избрания от полиестерни влакна с висока водопоглощающей способност и може незабавно се накисва в 50 мл отпадъчни води, за 1 секунда. Изработен от 3000 клетъчни структури и десетки хиляди потници, той може ефективно отстраняване на мазни петна, и да го запишете светъл и чист. Използването на клетъчни дизайн позволява да се осигури естественото отделяне на маслени замърсявания от вода, а уникалната му структура осигурява дезинфекция и полировку, а също така поддържа яркостта на обекта. Различни висококачествени шевове с повишен ръбове, те са здрави и са предназначени за стотици пранета.Те са леки, отлично абсорбират влагата и бързо да изсъхне. Многофункционална кърпа за почистване, тя може да изпълнява работата си в повечето случаи, чудесно за миене на прозорци, кухненски уреди, кола или други деликатни повърхности. Мек и траен слой от избрания от полиестерни влакна с висока водопоглощающей способност и може незабавно се накисва в 50 мл отпадъчни води, за 1 секунда. Изработен от 3000 клетъчни структури и десетки хиляди потници, той може ефективно отстраняване на мазни петна, и да го запишете светъл и чист. Използването на клетъчни дизайн позволява да се осигури естественото отделяне на маслени замърсявания от вода, а уникалната му структура осигурява дезинфекция и полировку, а също така поддържа яркостта на обекта. Различни висококачествени шевове с повишен ръбове, те са здрави и са предназначени за стотици пранета.Те са леки, отлично абсорбират влагата и бързо да изсъхне. Многофункционална кърпа за почистване, тя може да изпълнява работата си в повечето случаи, чудесно за миене на прозорци, кухненски уреди, кола или други деликатни повърхности. Мек и траен слой от избрания от полиестерни влакна с висока водопоглощающей способност и може незабавно се накисва в 50 мл отпадъчни води, за 1 секунда.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини