• New
DINGZZ Нощна Четка за прах Въже Битови Артефакти Разликата в дъното легла Чиста Коса Подметальная Прашен парцал (Размер: от 2 парцали)

DINGZZ Нощна Четка за прах Въже Битови Артефакти Разликата в дъното легла Чиста Коса Подметальная Прашен парцал

Оценка на продукта:
BGN 130.24

Сума
В магазина

Корона от тонковолокнистой тъкан, Подвижна глава на четка, Дизайн удлинительного пръчкаМека глава на четка, силна здравина.Може лесно завой до желаната дъга, здрав и му е лесно да се прекъсне.Мультисценарийное приложение, можете да използвате дъното легла, повърхността на стени, плота на шкафа.Корона от тонковолокнистой тъкан, Подвижна глава на четка, Дизайн удлинительного пръчка.Мека глава на четка, силна здравина.Може лесно завой до желаната дъга, здрав и му е лесно да се прекъсне.Мультисценарийное приложение, можете да използвате дъното легла, повърхността на стени, плота на шкафа.Корона от тонковолокнистой тъкан, подвижна глава на четка, удлинительный прът, дизайн на мека глави четки с висока здравина, лесно се огъват до желаната дъга, трайни и не се разгражда лесно. Прилагането на различни сценарии, можете да използвате дъното легла, повърхността на стени, плота на шкафа. 。Комплектът включва : 1 * въже (с изключение на експонати)забележки : 1. На действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображения на уеб сайта се дължи на различни фактори, като яркостта на дисплея и осветление. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс в 1-3 виж наслаждавайте се на пазаруване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Набор от четки за почистване на тоалетната чиния и притежателите за Баня, Четка за почистване на тоалетната чиния дълбоко почистване

BGN 20.00

Четина от найновия материал TPR : с помощта на мека щетину TPR, четка за тоалетната чиния може лесно да отст�

Новини