• New
WDLWUJIN Стъргало За Почистване на прозорци, U-Образни Телескопичен Прът, Корона за Избърсване С Плаващ Механизъм, Голям Стъргало За Чистачки, Четка За почистване С Дъл?

WDLWUJIN Стъргало За Почистване на прозорци, U-Образни Телескопичен Прът, Корона за Избърсване С Плаващ Механизъм,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【Гаранция услуга : 】 Ние гарантираме 100% удовлетвореност и връщане на парите гаранцияАко Имате някакви въпроси, моля, пишете ни, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа и ще Ви предоставим Услуга. 【Прилагането на】: Професионална кърпа от микрофибър може да привлече цялата горната прах, без химикали, почистване на вашите прозорци, бързо и лесно. ракел е идеален за почистване на прозорци, стъкла, душ кабини, автомобили и огледала, достатъчно прост кърпички. 【Мощно дезинфекция】 : Дюза за определяне на дължина 26 см, увеличава площта на отстраняване на прах, почистване на по-ефективна. дюза може да се свали и да се измие. Дюза за избърсване с висока плътност има водопоглощением и добър почистващ ефект. силиконова лента за терени с висока степен на гъвкавост и да я лесно надраскване на стъклото. пръчка алуминиева сплав лек и здрав, това не е лесно проржаветь. 【Лек】: Достъп навсякъде : на телескопичната щанга може да се регулира в диапазона 75-155 см, вече няма нужда да се тревожи за проблема с миене на прозорци на високи места.конструкция U-образна скоба дава възможност за лесен за почистване на стъкло на прозорец. плаващ механизъм Протирает глава, автоматично се инсталира стъкло без предварителна настройка, както и почистване и протирание синхронизирани. 【Комплект оборудване за миене на прозорци 2 в 1】: Универсален стъргало за миене на прозорци е гъвкава глава и на безплатни смяна кърпи от микрофибър, което прави миене на прозорци по-бързо и чист.Идеален за външни и вътрешни стъклени повърхности, тя може да се използва като средство за почистване на предното стъкло.Редактирах Няколко пъти.Изпитвате ли Сте Тези проблеми?прозорците са разположени твърде високо, за да могат да се мият; Протирание на Малък площад, изисква време и усилия; Не е чисто.Нашето средство за миене на прозорци ще Ви Помогне за Решаване на Сложни проблеми.Характеристика : Плаващ механизъм протирает глава, автоматично слага стъкло без умишлено регулиране, и на терени и протирание синхронизирани.

Основни свойства

Избор на купувачи

Капачки За Сламени Накрайници под ФОРМАТА НА УСТАТА и ЖЕСТОВЕ, за Многократна употреба Силиконова Сламка Уши за хранителни продукти,

BGN 31.80

??? Правилния размер : Вие ще получите комплекти на промоционални силиконови сламени капачки, идеално по�

Новини