• New
Хавлии за баня, DSHGDJF за мъже и жени за летния двойки, Домакински Абсорбиращи и бързо съхнещи хавлии за Баня (Цвят: 1, Размер: 70 * 140 см)

Хавлии за баня, DSHGDJF за мъже и жени за летния двойки, Домакински Абсорбиращи и бързо съхнещи хавлии за Баня (Цвят: 1,

Оценка на продукта:
BGN 246.50

Сума
В магазина

Сверхдлинное влакна, ефективно и бързо поглъща вода, насладете се на сухота след къпанеЛек и пухкав, мек и удобен.Висока мекота, силната пропускливост на въздух.На разположение разнообразие от цветове. Размер : 70* 140 вижте Супер дълги влакна, ефективно и бързо поглъща вода, насладете се на сухота след къпане.Лек и пухкав, мек и удобен.Висока мекота, силната пропускливост на въздух.На разположение разнообразие от цветове. Размер : 70*140 виж Сверхдлинное влакна, ефективно и бързо поглъща вода, насладете се на сухота след къпане Лесно и пушистое, мек и удобен. Висока мекота, добра пропускливост на въздуха на разположение в много разнообразни цветове Размер : 70*140 виж В комплекта е включена 1 * банное полотенцо1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска грешка 2-3%.Преди да заложите, уверете се, че нямате нищо против. Цвят може да варира поради различните монитори, моля, обърнете се към самия продукт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини