• New
100 Опаковки Златни Хартиени Соломинок, Биоразградими Златни Сламки за Еднократна употреба Хартиени Сламки за Пиене, Пръчици за торта, Балони и Хартиени Сламки за р?

100 Опаковки Златни Хартиени Соломинок, Биоразградими Златни Сламки за Еднократна употреба Хартиени Сламки за Пиене, Пръчици

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

? 100 хартиени соломинок : комплектът включва : 100 най-сладкото хартиени соломинок, всяка хартиена соломинка за партита има размери от 024 х 7,75 инча и е подходящ за повечето размери чаши. Достатъчно за използване с приятели по партита. ? Сигурен и надежден материал : Тези за еднократна употреба хартиени сламки, произведени от хранително-вкусовата хартия, която е достатъчно дебела, здрава, недеформируемая и безопасен, не съдържа BPA, 100% безопасно за деца, възрастни и стари хора. ?Сламки за еднократна употреба Хартиени сламки - това е биоразградими хартиени сламки, те не могат да се използват повторно, моля, сложете ги след употреба опаковката за рециклиране.Като отлична екологична алтернатива за намаляване на потреблението на еднократна употреба, пластмасови и замърсяването на океана, хартиени сламки са екологично най-безопасният избор за околната среда. ?Красив дизайн : Хартиени сламки ярки цветове с модерни метални елементи, които могат да се използват като декоративни елементи за украса на напитки, което ги прави по-привлекателни и създаването на по-празнична атмосфера.Вие дори може да ги използва за производство на предмети на декоративно-приложното изкуство. ? Широко се използва : Тези хартиени сламки са подходящи за много поводи като рождени дни, сватби, коледни партита, годишнини, кокошка страни, housewarming, детски душата или други важни събития.Може да се използва не само за соломинок за пиене, но и за украса на торти и кексчета, с широк спектър на приложение и с високо качество. ?Нашите декоративни сламки от твърда хартия са идеални за ежедневна употреба, както и за такива поводи като рождени дни, сватби, детски и сватбени душата, Коледа и празнични дни. ?Нашите златни хартиени сламки са красиви и сногсшибательны!Разнообразие от ярки цветове и модерни метални акценти придават нотка на пъргавината на всеки питието си.Достатъчно необичайна, за тържествата, но в същото време е достатъчно изискан за ежедневна употреба. ? Продължителна употреба : Всяка соломинка, изработен от няколко слоя хартия, дебела и стабилна, с вътрешни и външни непромокаеми слоеве, които й позволяват да издържат във вода за повече от 6 часа, не промокая край до край, не за разтваряне и не разваливаясь.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини