• New
Toddmomy 1 комплект Окачен: Deep Преносим Ъглова Купа и Скрубер с перфоратором за почистване на пода, за Кухня, за Деца, Безплатни Аксесоари За Сушене, Дръжка За Измиване н?

Toddmomy 1 комплект Окачен: Deep Преносим Ъглова Купа и Скрубер с перфоратором за почистване на пода, за Кухня, за Деца, Безплатни

Оценка на продукта:
BGN 7.12

Сума
В магазина

Скрубер за тоалетна-Накрайник за почистване на тоалетната чиния е изработена от пластмаса, не съдържа лепкава коса, глава на четка със силиконова четка прониква дълбоко в прореза, тоалетна, осигуряване на по-пълно почистване четка за тоалетна-Тази четка за тоалетна е подходящ за различни помещения, бани, хотела, офиса, търговския център и т. Скрубер за почистване на тоалетната чиния-Антикапельная дишаща основа, отърви се от миризмата, поддържайте вашата баня чиста и освежена. титуляр четки за баня-издръжлив силикон и пластмаса, които могат да бъдат безопасно и издръжлив използва в продължение на дълго време.СКРУБЕР за ТОАЛЕТНА - Косъм четки плътна и здрава, така че тя може внимателно почистване на тоалетна чиния.Четка за тоалетна с дълга дръжка. компактна четка за тоалетна.Скрубер за тоалетна-Накрайник за почистване на тоалетната чиния е изработена от пластмаса, не съдържа лепкава коса, глава на четка със силиконова четка прониква дълбоко в прореза, тоалетна, осигуряване на по-пълно почистване. четка за тоалетна-Тази четка за тоалетна е подходящ за различни помещения, бани, хотела, офиса, търговския център и т. Скрубер за почистване на тоалетната чиния-Антикапельная дишаща основа, отърви се от миризмата, поддържайте вашата баня чиста и освежена. титуляр четки за баня-издръжлив силикон и пластмаса, които могат да бъдат безопасно и издръжлив използва в продължение на дълго време.СКРУБЕР за ТОАЛЕТНА - Косъм четки плътна и здрава, така че тя може внимателно почистване на тоалетна чиния.Четка за тоалетна с дълга дръжка. компактна четка за тоалетна.Пратката включва 1 х четка за тоалетна 1 х притежателя четки Характеристики-Косъм четки плътна и здрава, така че тя може внимателно да чисти тоалетната чиния. - много е удобно и бързо почистване на зъби, ъглите в банята. - Цвят : случаен. - Устойчива на плъзгане дръжка за удобен за задържане, не е лесно слайдове, повишаване на ефективността на работа. - Тази четка за тоалетна, подходящ за различни помещения, бани, хотела, офиса, търговския център и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини