• New
KNFUT Битови Бутане на Метла, Вълшебна Силиконова Метла, Удлиняющая Стъргало За Почистване на Пода, Метли За прах От Козината на Домашни любимци, Чистачки За Пода В Ба?

KNFUT Битови Бутане на Метла, Вълшебна Силиконова Метла, Удлиняющая Стъргало За Почистване на Пода, Метли За прах От Козината

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прахМеки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ♫ Трайни черни четината извършват тежка работа и берат големи отломки, докато по-меките сиви структури ефективно да събират прах и копоть. ♫В същото време четината "запомнят" своята форма, ставане на място и издържа на извивката. ♫ Е идеален за семейства с домашни любимци. ♫ Уникално разработена мека и твърда четина с истертыми двата края,. ★ Благодарение на комбинация от твърда и мека четина тази метла е лесно да се събира мръсотия и прах.Меки, по-дълги отстранява четината на малки предмети, а на по-строги вътрешни структури лесно да се пренасят по-големи предмети. ♫ Трайни черни четината извършват тежка работа и берат големи отломки, докато по-меките сиви структури ефективно да събират прах и копоть. ♫В същото време четината "запомнят" своята форма, ставане на място и издържа на извивката. ♫ Е идеален за семейства с домашни любимци. ♫ Уникално разработена от мека и здрава четина с потертыми двата края,.Материал на ПЧП, TPR, неръждаема стомана, цвят сив.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини