• New
Запалка за Свещи, HOVUX Обновена USB Електрическа Запалка Електродъгово Плазмена Запалка Акумулаторна с led дисплей батерия, Предпазен Прекъсвач Ветрозащитный Кука Дъ?

Запалка за Свещи, HOVUX Обновена USB Електрическа Запалка Електродъгово Плазмена Запалка Акумулаторна с led дисплей

Оценка на продукта:
BGN 4.79

Сума
В магазина

【Сертифициране за безопасност】 Електрическа запалка HOVUX е преминал тест CE FCC Ro HS, който осигурява пълна защита за вас и запалкиТрябва да кликнете върху предпазен прекъсвач и натиснете нагоре, прибиращ се корона ще светне. 【Широко се използва】 Нито една бутановая запалка не замърсява околната среда. запалка с дължина 8,66 инча може да запали свещ.Можете спокойно да го използвате за готвене и печене, къмпинг, празнични торти, фойерверки, картон, дървени въглища и др Обновен дизайн куката може да се закача за съхранение. 【Led дисплей батерия】 зарядно устройство ще захранване на запалка може да показва, че капацитетът на батерията в режим на реално време.Когато на корпуса светват 5 led лампи, тя е напълно заредена.Електронна USB-запалка can осигурява повече от 600 приложения при пълно зареждане. 【Мощен и премиум】Ветрозащитная и брызгозащищенная конструкция може да защити електрически импулс от духаше силен вятър или на сурови атмосферни условия.Тази страхотна запалка без пламък и с ниско ниво на шум корпус от неръждаема стомана, идеален за работа в лошо време. 【Че получавате】 акумулаторна запалка HOVUX, USB-кабел за зареждане, запечатанная опаковка и денонощен рум.Подробна информация за продукт, е дадена върху обратната страна на опаковката.Нека HOVUX разкрасяване на живота си!Марка HOVUX решава всички проблеми - обикновени запалки за запалване на фойерверките могат случайно да изгори вас! - Обикновени запалки трудно се запали в лошо време или когато сте на улицата, че ще стане голям проблем! - Вие се притеснявате, че детето ви може да запали свещ без постоянен надзор?Не се притеснявайте, всички проблеми ще бъдат решени нас сега.Ето 3 причини, поради които трябва да изберете HOVUX - Нашите запалки имат дълга глава, която ви позволява да запишете на безопасно разстояние от пламъка. - USB електродъгово запалка, дъгата се запалва пламък, открит пламък не, не задувается. - Сигурна конструкция бутон за превключване, не представляващи заплаха за децата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Блестящи Кърпички За почистване, Вълшебна Кърпа от микрофибър Без разводи, Блестящи Кърпички за Многократна употреба Миещи Кърпички

BGN 2.33

【Без разводите и остатъци】 : Блестящи кърпи от микрофибър отлични за отстраняване на отпадъци с огледа

Новини