• New
Скрубер за душ за почистване, Jhua Четка За почистване на Душ Четка за почистване на Вани с Дълга дръжка 35 Разтегателен Стенен монтаж на Скрубер, 1 Четка за прочистван?

Скрубер за душ за почистване, Jhua Четка За почистване на Душ Четка за почистване на Вани с Дълга дръжка 35 Разтегателен

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

【Подобри 35 " слайд-изложени на дълга дръжка-спаси талията и гърба】 - Регулируема дръжка се състои от 3 висококачествени дебели тръби от неръждаема стомана, може да бъде удължен от 16,5 "35", завъртете го по посока на часовниковата стрелка, за да подсигурим на желаната дължинаТози обновен скрубер за душата е технически подобрена по такъв начин, че дръжката не ще бъде лесно да се включат автоматично.Лесно можете да измие пода или вана, без навеждане, без да стане на колене или приседая, че са предпазва гърба, долната част на гърба и коленете. 【Завъртане на триъгълна глава на 180 ° 】- Гъвкава триъгълен дизайн с възможност за завъртане на 180 градуса, позволява на скрубберу за душ лесно почистване на ъгли, улеите и линия фугиране шевове под различни ъгли, което улеснява и почиства вашата работа у дома. 【Здрава замяна глава на четка 2-в-1】- Този набор от четки за почистване на вани с дълга дръжка е снабден с 1 дюза с твърда четина и 3 приложения с 3-слойной гъба за почистване, трайни и прости за грижите, които отговарят на вашите различни нужди в почистването.Корона на четка с твърд косъм може дълбоко почистване на ъгли, текстурированную плочки, затирку, улуци, подови настилки на открито и др; глава на четка с гъба може внимателно почистване на гладки повърхности като вани и стъкло. 【Подвижна и удобна за съхранение на】- Скрубер за плочки в банята са подвижни, както и дюза за почистване може да се използва самостоятелно.Четка за плочки в банята има дупки за закачане отгоре за удобство на захващане и съхранение. 【Идеалната четка за почистване на решетъчни подове в банята и кухнята】- четка за баня и плочки " 2 в 1 е идеален за почистване на баня, тераса, кухненски бокс, тераси, басейн и т. Това е чудесен подарък за маломерен, възрастни хора, инвалиди, хора с болен гръб.Прибиращ се четка за миене на пода Jhua upgrade изработени от висококачествен полипропилен, толстой материал от неръждаема стомана, лека, но здрава, много удобен за почистване на вани и душ дребен на ръст, възрастни хора, инвалиди, хора с болен гръб!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини