• New
Бамбукова Четка За миене на съдове, Дървена Четка За миене на съдове, Натурална Готварска Четка За почистване на тенджери, тигани и зеленчуци (3 порции Сезал)

Бамбукова Четка За миене на съдове, Дървена Четка За миене на съдове, Натурална Готварска Четка За почистване на тенджери,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

【Ергономичен дизайн】 : Кръгла чистящая четка с къса дръжка, гладка на допир и лесен за задържане, предпазва ръцете ви и ви дава отлични здраво лоста за почистване 【Широко приложение】 : Бамбук четка добре се използва за почистване на чугунени тигани, противней за печене, стоманени тенджери, противней, чинии, мивки, зеленчуци, контейнери за съхранение на храна и т. 【МАТЕРИАЛ】 Четки, изработени от естествени влакна на кокос и бамбук, са безопасни за употреба в кухненски съд, издръжлив материал. 【Лесно белите петна】 : Твърда четина с висока плътност позволява лесно белите петна с различни повърхности, без износване и драскотини. 【Ергономичен дизайн】 : Кръгла чистящая четка с къса дръжка, гладка на допир и лесен за задържане, предпазва ръцете ви и ви дава отлични здраво лоста за почистване. 【Широко приложение】 : Бамбук четка добре се използва за почистване на чугунени тигани, противней за печене, стоманени тенджери, противней, чинии, мивки, зеленчуци, контейнери за съхранение на храна и т. 【МАТЕРИАЛ】 Четки, изработени от естествени влакна на кокос и бамбук, са безопасни за употреба в кухненски съд, издръжлив материал. 【Лесно белите петна】 : Твърда четина с висока плътност позволява лесно белите петна с различни повърхности, без износване и драскотини.Тези дървени четки за почистване, изработени от висококачествени естествени палмови влакна и сезал, а си четина достатъчно мека и твърда, за да може да се използва за почистване на тигани, противней, чугунени четки, дървена четка за съдове, дървени четки за миене на съдове, четки за миене на съдове, за почистване на всякакви повърхности, включително и кухненска печка, мивка или вана в банята, за почистване на зеленчуци или плодове, и т., за да отговори на различните нужди по почистване на кухня.Нашият комплект дървени четки за миене на чинии, опаковани в картонена кутия, която ще се превърне в прекрасен и практичен официални подарък за майка си, семейството и приятелите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини