• New
Ipetboom Играчки за Папагали, 3 бр., Бежово, Хамстер, Дърво за Плъхове, Аксесоари, Стълби, Аксесоари за домашни Любимци, Играчки, Магазин, Обучение, Нежна Подвесная Игра, С?

Ipetboom Играчки за Папагали, 3 бр., Бежово, Хамстер, Дърво за Плъхове, Аксесоари, Стълби, Аксесоари за домашни

Оценка на продукта:
BGN 34.41

Сума
В магазина

ДЕТСКА СТЪЛБА за хамстери - Лесно да се инсталира в клетката и красиво разкрасяване на клетката на любимия си домашен любимецСТЪЛБА за ХАМСТЕРИ - Изработена от висококачествен материал за конкретно използване.ИГРАЧКА за КУЧЕ, хамстер - тя осигурява на вашето малко животно приятно и уютно място за упражнения и играчки за игри домашен любимец.СТЪЛБИЩНИ КЛЕТКИ с ШИНШИЛЛОЙ - Насърчава упражняване домашен любимец, чрез развиване на равновесие и координация.ИГРАЧКА-СТРЕМЯНКА за проследяването стъпки пълзи - С интериорни стълби, които ще забавляват домашен любимец по време на развитие на неговите умения.ДЕТСКА СТЪЛБА за хамстери - Лесно да се инсталира в клетката и красиво разкрасяване на клетката на любимия си домашен любимец.СТЪЛБА за ХАМСТЕРИ - Изработена от висококачествен материал за конкретно използване.ИГРАЧКА за КУЧЕ, хамстер - тя осигурява на вашето малко животно приятно и уютно място за упражнения и играчки за игри домашен любимец.СТЪЛБИЩНИ КЛЕТКИ с ШИНШИЛЛОЙ - Насърчава упражняване домашен любимец, чрез развиване на равновесие и координация.ИГРАЧКА-СТРЕМЯНКА за проследяването стъпки пълзи - С интериорни стълби, които ще забавляват домашен любимец по време на развитие на неговите умения.Пратката включва 3 x Характеристики на играчки - Страхотна играчка-стълба, която допринася за забавление и упражнения за хамстери. - Това е идеалната играчка за вашето малко хамстер, играющего, любов, приключения и готови да изследват миниатюрни мишки, взбирающихся по стълбите. - На него джудже хамстер може дълго да се обучават и да развият своите способности за хамстер на висящи стълби. - Цвят : Бежово стълба за хамстери. - Лесно се инсталира в клетката и красиво, украсете любимите си клетка за малки животни, стълбище играчка. - Размер : Около 18,8 X14 X2,3 см / 7,39 X5,5 X0,9 инча Свири Хамстер. - Изработен от висококачествена материал за конкретно използване, определени упражнения за катерене хамстер. - Материал : Дървена Дървена играчка.Описание на продукта Стълба за катерене по птичи мишки С лестничным дизайн, това може да бъде приятна стълба за домашни любимци, и на нея могат да се обучават на крака, нокът и така нататък на вашия домашен любимец на хамстер.

Основни свойства

Избор на купувачи

Клетка за птици от Ковано Желязо с Игрални Плота и Стойка на колела, детски Играчки за Дъвчене-Люлка за Птици, на Папагали, Коновязей,

BGN 9.98

Пратката включва : 1 * Птичья клетка, 3 * Дървен стълб, 4 * Прозрачна чаша за хранене, 1 * Баня за птички, 1 * Удо�

Новини