• New
WeiLaiKeQi Покриване на Клетки за Зайци, Прахоустойчив, Калъф, Водоустойчив Покриване на Клетки за Зайци, Защитен Покрив за Къщички за Домашни Любимци, Морско Свинче, Кл?

WeiLaiKeQi Покриване на Клетки за Зайци, Прахоустойчив, Калъф, Водоустойчив Покриване на Клетки за Зайци, Защитен Покрив за

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

[ВИЗУАЛЕН ДИЗАЙН ПРОЗОРЦИ] Прахоустойчив калъф има визуален дизайн прозорец, който ви позволява да наблюдавате вашите домашни любимци не махате прахоустойчив покриват напълно [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И СГЪВАНЕ] Покриване на клетки за зайци се инсталира лесно и се отстранява, а когато тя не се използва, тя може да се сгъва, което улеснява съхранение. [Подходящ за триъгълни клетки за зайци И птици] Този защитен калъф за къщички за домашни любимци, специално предназначени за инсталиране в триъгълни клетки за зайци, клетки за птици, клетки за пилета, клетки за малки домашни любимци.Осигуряване на пълно покритие и защита. [предпазна клетка за домашни любимци] Покриване на клетки за домашни любимци, предназначени за защита на клетки за домашни любимци от прах, отпадъци и други външни елементи, които могат да навредят на вашия домашен любимец. [НЕЩА] Калъф за клетки за зайци е изработена от висококачествена тъкан, Оксфорд, който е траен, водоустойчив и лесен за почистване. [ВИЗУАЛЕН ДИЗАЙН ПРОЗОРЦИ] Прахоустойчив калъф има визуален дизайн прозорец, който ви позволява да наблюдавате вашите домашни любимци не махате прахоустойчив покриват напълно. [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И СГЪВАНЕ] Покриване на клетки за зайци се инсталира лесно и се отстранява, а когато тя не се използва, тя може да се сгъва, което улеснява съхранение. [Подходящ за триъгълни клетки за зайци И птици] Този защитен калъф за къщички за домашни любимци, специално предназначени за инсталиране в триъгълни клетки за зайци, клетки за птици, клетки за пилета, клетки за малки домашни любимци.Осигуряване на пълно покритие и защита. [предпазна клетка за домашни любимци] Покриване на клетки за домашни любимци, предназначени за защита на клетки за домашни любимци от прах, отпадъци и други външни елементи, които могат да навредят на вашия домашен любимец. [НЕЩА] Калъф за клетки за зайци е изработена от висококачествена тъкан, Оксфорд, който е траен, водоустойчив и лесен за почистване.Описание : - [е ПОДХОДЯЩ за триъгълни клетки за зайци И птици] Този защитен калъф за домашни любимци, специално предназначени за инсталиране в триъгълни клетки за зайци, клетки за птици, клетки за пилета, клетки за малки домашни любимци.

Основни свойства

- Material:
Oxford cloth
- Color:
Green/Black/Gray
Size Chart:
147cmx52cmx86cm/57.87inchx20.47inchx33.86inch:
180cmx52cmx86cm/70.87inchx20.47inchx33.86inch:
Package Includes:
1 Set Triangle Rabbit Hutch Cover:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Избор на купувачи

Новини