• New
Litewood Ясла за семена за Птици, Купа за подаване на вода, за Купа за Папагал Ара, Африкански Сиви Вълнообразни Попугайчиков, Попугайчика, Какаду, Клетка за едно канарч?

Litewood Ясла за семена за Птици, Купа за подаване на вода, за Купа за Папагал Ара, Африкански Сиви Вълнообразни Попугайчиков,

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

?РАЗМЕР : Общ размер на питателя е 35 см; размери на всеки офис на съставляват 1.5 виж ?Материал : Тази ясла за птици е изработена от висококачествена пластмаса, действително нетоксичен, лесно моющегося безопасно съда, който не съдържа някои неприятни миризми или микроби, като други купички за хранене. ?ОТГОВАРЯ : Тази двойна ясла 2 в 1 за птици е идеален за малки и средни папагали, като папагали, папагали, развъдник, ара, африкански сив, какаду, канарче и така нататък. ?Характеристики : Тази ясла за птици има две по-малки отделения, в които може да се разделят на различни продукти, а също така и едновременно да осигури храна и вода на домашни любимци, които можете да използвате при необходимост. ?Функция : Подвесную купата за хранене да се използват за съхранение на храна или вода, което е удобно за хранене на домашни любимци, предпазва от неволно преобръщане на птици, купи за храна или вода, осигурява чистота и хигиена на вашата клетки и спестява храна.Технически характеристики : Материал : Пластмаса Цвят : зелен ? Общият размер на : 3.5 см ? Размера на отделения : 1.5 cm Характеристики : ? Тази ясла за птици е изработена от висококачествена пластмаса, нетоксична, безвреден, безопасен за използване за домашни птици. ? Ви позволява да прикачите подвесную купа за храна вътре или извън клетката на вашия домашен любимец, за да не е елементарно. ? Тази ясла за птици има две по-малки отделения, може да задоволи дневните нужди на домашни любимци във водата и кърмата или няколко продукта. ? Тази ясла за птица е подходящ за малки и средни папагали, като папагали, папагали, конур, ара, африкански сив, какаду, канарче, чинка и така нататък. ? Можете лесно да го свали и да се измие с вода, той не съдържа неприятни миризми или микроби, като други купички за храна, което прави използването му на домашните животни по-безопасно. ? Тази къщичка за птици със задните куки може просто да виси в клетка за птици, вие може да поставите директно върху дъното на клетката, ако искате.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини