• New
Надуваеми Цветни Топки Играчка за Птици Ара Африкански Сиви Папагали Какаду Какаду Неразлучники Играчка в Клетката (Случаен цвят) (A)

Надуваеми Цветни Топки Играчка за Птици Ара Африкански Сиви Папагали Какаду Какаду Неразлучники Играчка в Клетката (Случаен

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【НОВО БИЖУ】 Това може да бъде красиво и интересно украшение за клетка за клетките, за да направят живота на птицата са цветни 【ОБРАЗОВАТЕЛЕН ИНСТРУМЕНТ】 Фуражни играчки изискват, за да птици мисълта за своята храна, бърза връзка за удобно настаняване.Позволява разнообразно на птиците се тренира и укрепва мускулите си. 【Годни за консумация ПИГМЕНТ】 Натурален хранителен оцветител има вересковым действие и има много добро въздействие върху вашата птица.Той запазва своя здравословен тен с течение на времето, и на птици, се радвате с него да играе. 【ДОБЪР ПАРТНЬОР】 Камбанка долу ще издаде звук и ще привлече им, ще им донесе много.Играта на играчките може да помогне на птиците, както и да разсее лошото настроение и налягане. 【ПТИЦИТЕ ОБИЧАТ да са ЯРКИ и ЦВЕТНИ ИГРАЧКИ】Папагали визуално много отзивчиви.Ярките цветове привличат ги.Те са склонни да проучи повече, когато виждат ярки цветове, които стимулират тяхната психически. 【НОВО БИЖУ】 Това може да бъде красиво и интересно украшение за клетка за клетките, за да направят живота на птицата са цветни. 【ОБРАЗОВАТЕЛЕН ИНСТРУМЕНТ】 Фуражни играчки изискват, за да птици мисълта за своята храна, бърза връзка за удобно настаняване.Позволява разнообразно на птиците се тренира и укрепва мускулите си. 【Годни за консумация ПИГМЕНТ】 Натурален хранителен оцветител има вересковым действие и има много добро въздействие върху вашата птица.Той запазва своя здравословен тен с течение на времето, и на птици, се радвате с него да играе. 【ДОБЪР ПАРТНЬОР】 Камбанка долу ще издаде звук и ще привлече им, ще им донесе много.Играта на играчките може да помогне на птиците, както и да разсее лошото настроение и налягане. 【ПТИЦИТЕ ОБИЧАТ да са ЯРКИ и ЦВЕТНИ ИГРАЧКИ】Папагали визуално много отзивчиви.Ярките цветове привличат ги.Те са склонни да проучи повече, когато виждат ярки цветове, които стимулират тяхната психически.Технически характеристики : Материал : ратан Цвят : случаен Размер : A : 7,8 инча B : 7,8 инча C : 4,7x6,2 инча Характеристики : Това може да бъде красиво и интересно украшение за клетка за клетките, за да направят живота на птицата са цветни.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини