• New
Ipetboom 5 бр. Камбанка Насладете се на ХХ см Играчка Огледало Подвесное Conure Самостоятелно Cockatiel за детски Играчки, Външни Декоративни което се канарче Чинка Свирки Диз?

Ipetboom 5 бр. Камбанка Насладете се на ХХ см Играчка Огледало Подвесное Conure Самостоятелно Cockatiel за детски Играчки,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Играчка-люлка за папагали - Това е огледало за птици, изработени от безопасни акрилни материали, безопасно и няма да навреди на птиците при използване- РЕФЛЕКСЕН ИГРАЧКА за папагали - Осигурява необходимата физическа активност, намалява чувството на самота за вашите птици.- Рефлексен играчка BIRDS - изящна изработка и качествени материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли.ЗЕРКАЛЬЦА за ПТИЦИ, на папагали - С тази красива играчка-птица или декоративно украшение може да имате добро настроение всеки ден.ОГЛЕДАЛО ЗА ПТИЦИ С камбана - При натискане на бутон тя може да издава звук, който ще привлече вниманието на домашните птици и ще направи играта с тях по-приятен.Играчка-люлка за папагали - Това е огледало за птици, изработени от безопасни акрилни материали, безопасно и няма да навреди на птиците при използване.- РЕФЛЕКСЕН ИГРАЧКА за папагали - Осигурява необходимата физическа активност, намалява чувството на самота за вашите птици.- Рефлексен играчка BIRDS - изящна изработка и качествени материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли.ЗЕРКАЛЬЦА за ПТИЦИ, на папагали - С тази красива играчка-птица или декоративно украшение може да имате добро настроение всеки ден.ОГЛЕДАЛО ЗА ПТИЦИ С камбана - При натискане на бутон тя може да издава звук, който ще привлече вниманието на домашните птици и ще направи играта с тях по-приятен.Пратката включва 5 x Bird Mirror Характеристики -Птици могат да видят как изглеждат в огледалото, за голяма радост на bird mirror. -Тази огледална играчка за птици, за да проверите за вашите приятели и семейство, които имат огледален играчка за домашни птици-папагали. -Дайте на своите домашни птици тази огледално-рефлексен играчка и да ги направи щастливи, както и като интерактивна играчка-клетка за клетките.93 X0 играчки за птичи клетки. - Цвят : както е показано на фигура птичето огледало и звънчета-Материал премиум-клас за повишена безопасност и издръжливост, който може дълго да ви служи играчка-качалкой за папагали.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини