• New
POPETPOP Шлейка за Птици, Верига за краката на Папагала, Верига за Стойка за Краката на Птиците от Неръждаема Стомана с о-Пръстен, Пръстен за Крак в Глезена, Папагал, Зоо?

POPETPOP Шлейка за Птици, Верига за краката на Папагала, Верига за Стойка за Краката на Птиците от Неръждаема Стомана с о-Пръстен,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

★ Верига за краката на птиците може да попречи на вашия домашен птиците отлитатЗадължително за дресура на нов домашен любимец. ★ Изработени от неръждаема стомана, вземе подножието верига parrot е устойчива на корозия, трайна и износостойка. ★ Нашият дизайн е разумен и безопасен за използване, той няма да навреди на лапам птици и ще им позволи да се движат свободно, което е полезно средство за дресура на птиците. ★ Размер : приблизително 65 x 3,6 x 3,6 виж Верига за краката на птиците от неръждаема стомана с о-пръстен за крака, подходящ за много видове птици като папагали, божур и т. ★ Верига за краката на папагала от неръждаема стомана е трайна и удобно в чорап.Много хубав подарък за любителите на папагали. ★ Верига за краката на птиците може да попречи на вашия домашен птиците отлитат.Задължително за дресура на нов домашен любимец. ★ Изработени от неръждаема стомана, вземе подножието верига parrot е устойчива на корозия, трайна и износостойка. ★ Нашият дизайн е разумен и безопасен за използване, той няма да навреди на лапам птици и ще им позволи да се движат свободно, което е полезно средство за дресура на птиците. ★ Размер : приблизително 65 x 3,6 x 3,6 виж Верига за краката на птиците от неръждаема стомана с о-пръстен за крака, подходящ за много видове птици като папагали, божур и т. ★ Верига за краката на папагала от неръждаема стомана е трайна и удобно в чорап.Много хубав подарък за любителите на папагали.Описание Верига за птичи крака може да попречи на вашия домашен птиците отлитат.Задължително за дресура на нов домашен любимец.Използването на неръждаема стомана, издръжливост, vi, Особености - Материал : Неръждаема стомана.- Размер : приблизително 65 x 3,6 x 3,6 виж - Цвят : сребрист.Пакетът включва 1 x верига за краката на Папагала.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини