• New
BATRC SYXYSM Акрилни Плоски Мравки Гнездящаяся Мравка Ферма За Отглеждане на Дребни домашни Животни, Терариум За Влечуги Аксесоари Подаръци (Цвят: D, размер: 195x145 мм)

BATRC SYXYSM Акрилни Плоски Мравки Гнездящаяся Мравка Ферма За Отглеждане на Дребни домашни Животни, Терариум За Влечуги

Оценка на продукта:
BGN 38.42

Сума
В магазина

?Нашите продукти се предоставят начини да се учат, създават приятни моменти и да общуват с членовете на семейството, а също така насърчават младите и любознателните мислители да участват в изучаването на света на околната среда и биология и открийте за себе си ? Нашите продукти ще ви помогнат лесно да се изгради и поддържа собствена среда мравки. ?Ефективно пространството гарантира нормален живот и дейност, мравки и кралицата, и продуктът не съдържа мравки. ?Използвайте продуктите ни, за да видите, като мравки виреят в кралство, проявявайте старание, издръжливост, командния работа и высокоорганизованную на социалната структура.Вълнуващо да наблюдават като малки мравки проявяват такава невероятна сила. Забележка : Обикновено мравките живеят от 2 до 6 месеца.Кралицата на мравките не е задължително, но наличието на такава кралица в системата ще помогне на колонията да оцелее по-дълго. ?Нашите продукти се предоставят начини да се учат, създават приятни моменти и да общуват с членовете на семейството, а също така насърчават младите и любознателните мислители да участват в изучаването на света на околната среда и биология и открийте за себе си. ? Нашите продукти ще ви помогнат лесно да се изгради и поддържа собствена среда мравки. ?Ефективно пространството гарантира нормален живот и дейност, мравки и кралицата, и продуктът не съдържа мравки. ?Използвайте продуктите ни, за да видите, като мравки виреят в кралство, проявявайте старание, издръжливост, командния работа и высокоорганизованную на социалната структура.Вълнуващо да наблюдават като малки мравки проявяват такава невероятна сила. Забележка : Обикновено мравките живеят от 2 до 6 месеца.Мравчена матката не е задължително, но наличието на системата ще помогне на колонията да оцелее по-дълго. Забележка : Живи мравки в комплекта не са включени.Можете да си купите живи мравки от надеждни източници.Информация за продукта Цвят : както е показано на снимките, акрилна плосък мравка ферма за домашни мравки 195*145 мм с голям кът за хранене Размер : Мравка ферма размер на 195*145 мм.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини