• New
Птица Шурунг Топло Легло Папагал Изследване на Гнездо Легло къщичка за Птици Плътно Устроившаяся Подвесная Хижа Птица Папагал Хамак Птица Изследване на Убежище П?

Птица Шурунг Топло Легло Папагал Изследване на Гнездо Легло къщичка за Птици Плътно Устроившаяся Подвесная Хижа

Оценка на продукта:
BGN 7.46

Сума
В магазина

【Висококачествени материали】Пухкави и удобни птичья креватче е изработена от памучен плат с една плюшена подплатаВърху памучна тъкан, причинени модели в горското стил.Тук има ярки цветя, сладки котенца, лисица, жаба и слонове.Дръж топло легло за папагали птица в клетка, осигурете удобно и уютно убежище за вашите папагали. 【Информация за размерите на】хамак за птици се предлага в 2 размера.Размер S 8,7" (дължина) * 4,3" (ширина) * 4,7" (височина), диаметър на отвора 3,1", подходящ, за да се пазят неразделка, вълнисто попугайчика, попугайчика; Размер L 11,8" (дължина) * 5,9" (ширина) * 5,9" (височина), диаметър на отвора 3,9", подходящ за попугайчика и т. 【Обмислен дизайн】 Е на топло птиче гнездо, специално разработено за удължаване, за да не се връзвам на опашка попугаю.Две куки позволяват удобно да виси в клетка птица.В долната част на топло легло-люлка за птици поставена акрилна плака, която може много добре да се поддържа птици, чрез предотвратяване на изместването надолу. 【Изящна изработка】 Топло птичья хижата е направен опит като шивачи, движеща инструктор, чист шевове и е добра писта, без излишни конци, всеки детайл е обработена много добре.Той е здрав и му е лесно да скъсам попугаям. 【Лесно почистване】 Топли палатки за птиците, лесен за почистване, те могат да се перат както в колата, така и ръчно.Моля, извадете акриловую чинията пред машинно миене.Повечето папагали не понасят зимните студени тръпки, така че нашият топъл птичи хамак - перфектния подарък за вашите птици.Да се сгуша в тази топла клетка за хижа - да се опиташ да се върне в топлото гора. 【Висококачествени материали】Пухкави и удобни птичья креватче е изработена от памучен плат с една плюшена подплата.Върху памучна тъкан, причинени модели в горското стил.Тук има ярки цветя, сладки котенца, лисица, жаба и слонове.Дръж топло легло за папагали птица в клетка, осигурете удобно и уютно убежище за вашите папагали. 【Информация за размерите на】хамак за птици се предлага в 2 размера.Размер S 8,7" (дължина) * 4,3" (ширина) * 4,7" (височина), диаметър на отвора 3,1", подходящ, за да се пазят неразделка, вълнисто попугайчика, попугайчика; Размер L 11,8" (дължина) * 5,9" (ширина) * 5,9" (височина), диаметър на отвора 3,9", подходящ за попугайчика и т. 【Обмислен дизайн】 Е на топло птиче гнездо, специално разработено за удължаване, за да не се връзвам на опашка попугаю.Две куки позволяват удобно да виси в клетка птица.В долната част на топло легло-люлка за птици поставена акрилна плака, която може много добре да се поддържа птици, чрез предотвратяване на изместването надолу. 【Изящна изработка】 Топло птичья хижата е направен опит като шивачи, движеща инструктор, чист шевове и е добра писта, без излишни конци, всеки детайл е обработена много добре.Той е здрав и му е лесно да скъсам попугаям. 【Лесно почистване】 Топли палатки за птиците, лесен за почистване, те могат да се перат както в колата, така и ръчно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Клетка за птици от Ковано Желязо с Игрални Плота и Стойка на колела, детски Играчки за Дъвчене-Люлка за Птици, на Папагали, Коновязей,

BGN 9.98

Пратката включва : 1 * Птичья клетка, 3 * Дървен стълб, 4 * Прозрачна чаша за хранене, 1 * Баня за птички, 1 * Удо�

Новини