• New
AMZSYLV 10 Опаковки, Чаши за Хранене в Клетка за птици, Купа за Пилешки Семена, Подвесная Прибори за хранене за Папагали, А и Пиенето, Чаша за Пилето, Бутилки за вода за Гъ?

AMZSYLV 10 Опаковки, Чаши за Хранене в Клетка за птици, Купа за Пилешки Семена, Подвесная Прибори за хранене за Папагали,

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

✔10 опаковки малко храна за домашни любимци, вода или лакомство с капацитет от 8 грама за курятников и клетки ✔ Върху задната страна На чаши за птичи клетки има куки, които лесно се прикрепя към всяка телена клетка.Ръба на чашата за домашни любимци, са гладки, без чеп, много безопасни.Лесно почистване с вода, не губете време на миене и почистване. ✔Купа parrot е изработена от подобряване на екологично чиста пластмаса, трайно, действително нетоксичен и без мирис, сверхводостойкого и износостойкого. ✔ Нашата купа за смяна на водата, за да хранят с куки, които позволяват фиксиране на купата вътре или извън клетката, помагат за задържане на храна и вода.Подходящ за местообитание на папагали, хранене на птици, почивка на птиците, на питейна вода за папагали, упражнения на дъвченето и така нататък. ✔ Е идеално подходяща за хранене на домашни птици, като цесарка, зайци, пилета, гълъб, папагал, хамстер и малки домашни любимци.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини