• New
Комплект за тепане игли yesyZX WellieSTR Mini Tiger Комплект за Тепане за начинаещи Възрастни, Включва в себе си 2 Игли за тепане, Игольчатую вълна за тепане, Поролоновую уплътн?

Комплект за тепане игли yesyZX WellieSTR Mini Tiger Комплект за Тепане за начинаещи Възрастни, Включва в себе си 2 Игли за тепане,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

✔Комплекти : за вълна, ровинг и аксесоари, инструкции (тя е на китайски език, но има една картина, за да се покаже) ✔ Комплекти от вълна, филц "Мини Тигър" за създаване на увеселителни със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц. ✔Забележка : Полуготови продукти, трябва да направите това сами. ✔ Количество : 1 Комплект сладка мини-кукли-тигър от филц за бродерия. ✔Комплекти : за вълна, ровинг и аксесоари, инструкции (на китайски език, но има една картина, за да се покаже) ✔ Комплекти от вълна, филц "Мини тигър", за забавление със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц ✔ Забележка : полуготови продукти, трябва да направите това сами ✔ количество : 1 комплект комплект за работи от филц със сладка мини кукла-тигър.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини