• New
SM SunniMix Ръчно изработени Килими Промишлен Ковроткацкий Машина За Плетене на Килими Пистолет Здрава Машина За Тафтинга Отрезной Ворсовый Подложка за Шиене на Килим?

SM SunniMix Ръчно изработени Килими Промишлен Ковроткацкий Машина За Плетене на Килими Пистолет Здрава Машина За Тафтинга

Оценка на продукта:
BGN 49.73

Сума
В магазина

【ЛЕКОТА НА РАБОТА 】 Интелигентен дизайн, лека, стабилна производителност, удобен за използванеМожете да се научите да управлявате този инструмент в съответствие с видео, което ние предлагаме, то е лесно за научаване, много подходящ за начинаещи. 【Уникален дизайн】 висока точност, Висока здравина, дълъг живот, малък брой неизправности, удобна корекция.Без значение дали сте начинаещ или професионалист, пистолет за почистване на нпд с регулируема скорост ще ви помогне бързо и лесно да се произвежда килими. 【ОТЛИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ за diy】 Ръчно флокировальная машина, ковроткацкая машина, която е приложима в широк спектър от области.Това може да помогне в създаването на прекрасни произведения на изкуството и практични килими.Можете лесно да направите своя собствена добрата работа на собствените си ръце.това е най-добрият избор за декорация на вашия собствено пространство и изпращане на подаръци на приятелите си. 【Здрав материал】 Конструкция от неръждаема стомана, ниско тегло, защита от окисляване, устойчивост, дълготрайност. 【ГЪВКАВА РАБОТА】 Той има характеристики бърза скорост на тъкане и гъвкаво движение.Обикновен режим на работа може да се намали задължения и да помогне на начинаещите лесно да тъкат различни причудливи шарки. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА 】 Интелигентен дизайн, лека, стабилна производителност, удобен за използване.Можете да се научите да управлявате този инструмент в съответствие с видео, което ние предлагаме, то е лесно за научаване, много подходящ за начинаещи. 【Уникален дизайн】 висока точност, Висока здравина, дълъг живот, малък брой неизправности, удобна корекция.Без значение дали сте начинаещ или професионалист, пистолет за почистване на нпд с регулируема скорост ще ви помогне бързо и лесно да се произвежда килими. 【ОТЛИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ за diy】 Ръчно флокировальная машина, ковроткацкая машина, която е приложима в широк спектър от области.Това може да помогне в създаването на прекрасни произведения на изкуството и практични килими.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини