• New
СМ Энт. Калъф от ЧЕРВЕНО КАДИФЕ - QUEENDOM Ver. (6-ти мини-албум) - Албум + Допълнителен набор от фотокарточек (SMK1278)

СМ Энт. Калъф от ЧЕРВЕНО КАДИФЕ - QUEENDOM Ver. (6-ти мини-албум) - Албум + Допълнителен набор от фотокарточек (SMK1278)

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

?Кораби от Корея, Република ?Дата на излизане : 2021. ?Cd + Книга + пощенска картичка (случайни 2 от 5) + Плакат в опаковка (случайни 1 от 5) + Специална пощенска картичка (случайни 1 от 5) + 2 стикери + фотокарточка (случайни 1 от 5) + Сгънати плакат (случайни 1 от 2) + Набор от допълнителни фотокарточек с двойно страна (подарък от магазина KPOP MARKET). ? 100% оригинален абсолютно нови стоки.Обемът на продажбите се отразява в графики HANTEO и GAON. ✔ПЛАКАТИ са на разположение само по време на периода за предварителна заявка.За поръчки, направени след датата на излизането на албума, ПЛАКАТИ не са включени. ?Кораби от Корея, Република. ?Дата на излизане : 2021. ?Cd + Книга + пощенска картичка (случайни 2 от 5) + Плакат в опаковка (случайни 1 от 5) + Специална пощенска картичка (случайни 1 от 5) + 2 стикери + фотокарточка (случайни 1 от 5) + Сгънати плакат (случайни 1 от 2) + Набор от допълнителни фотокарточек с двойно страна (подарък от магазина KPOP MARKET). ? 100% оригинален абсолютно нови стоки.Обемът на продажбите се отразява в графики HANTEO и GAON. ✔ПЛАКАТИ са на разположение само по време на периода за предварителна заявка.За поръчки, направени след датата на излизането на албума, ПЛАКАТИ не са включени.Дата на издаване : 2021.18 CD + Книга + пощенска Картичка (Случайна 2 от 5) + Плакат в опаковка (случайна 1 от 5) + Специална пощенска картичка (случайна 1 от 5) + 2 Стикери + Фотокарточка (случайна 1 от 5) ПЛАКАТИ са на разположение само по време на периода за предварителна заявка.За поръчки, направени след датата на излизането на албума, ПЛАКАТИ не са включени.Идва с допълнителен набор от двустранни фотокарточек от ЧЕРВЕНО кадифе. (Подарък парцел KPOP MARKET се Съхранява от Корея, Република Корея, 100% оригинална абсолютно ново нещо ще разчита в таблица Hanteo и Gaon.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини