• New
Стикер за прехвърляне на цветя от станиол KSCRAFT Стикер за Албуми, Стикер за списание за възрастни, Стикер за Шиене, Декор за Бродерия, Стикер за производство на пощен?

Стикер за прехвърляне на цветя от станиол KSCRAFT Стикер за Албуми, Стикер за списание за възрастни, Стикер за Шиене, Декор

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Тези декоративни стикери се различават от обичайните типове, но те представляват втираемые переводные етикети, които трябва да се понасят с лист PVC, на обрабатываемую повърхност, като : хартия, бюро, гладка кожа, платно и т С помощта на красиви стикери с цифри можете да създадете свои собствени стилове на поздравителни картички, маркери, хартия за писма, календари, бележки, проекти училище и т. Включва в себе си 4 листа в една опаковка.Как да се използва?1. Изберете предпочитания от вас модел и го нарежете на 2. Махнете прозрачна и тънка обвивка, след това я залепете към желаната повърхност 3. Енергично натиснете и поцарапайте стикер 4. Внимателно, бавно и постепенно се откъснете лист PVC от малък ъгъл.Ако шаблонът не е бил предаден, опитайте отново Стъпка 3.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини