• New
Шнур за закрепване на украса Morobor, 300 бр., Предварително Нарязани на Висящи на Въжета, Шнурове от Полиестер, Крепежни елементи за декорация на Тържества, Сватби, годи?

Шнур за закрепване на украса Morobor, 300 бр., Предварително Нарязани на Висящи на Въжета, Шнурове от Полиестер, Крепежни елементи

Оценка на продукта:
BGN 4.26

Сума
В магазина

? Висококачествен материал : Тази декоративна въже с катарама изработена от полиестер материалКлючалката е направена от пластмаса, която е лесно да се скъса, и може да се използва повторно.На повърхността има пайети, за да си украса изглеждаше по-ослепително. ? Лесно управление : полиэстеровая въже за етикети е оборудван с катарама, която може бързо и надеждно да се установи, пряко и лесно като кликнете върху ключалката.Не е необходимо да се връзвам на възел ръчно, което ще се отрази на цялостната красота.Същото важи и при неговото изваждане, така че ефективността на инсталацията може да бъде значително увеличен. ? Регулируема дължина : конструкцията на байонета му предоставя разширение на производителността.Можете да свържете няколко висящи телени пряжек от край до край в съответствие с вашите специфични нужди, за да се увеличи продължителността на един окачен на въже и виси на различни бижута. ? Широко приложение : златист външен вид му придава елегантност и благородство.Дали това е Коледа, Великден или Денят на Свети Валентин, можете да го използвате за закачане на бижута и подобряване на атмосферата на празника.В същото време той е също така подходящ за опаковане на подаръци, декорация на партита, закачане на снимки, висящи бирок и други ежедневни дела. ? Брой и размер : във всяка опаковка съдържа 300 бр. златни веревочек-ключалки, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Всяко въже има около 7,88 инча / 20 см в дължина и от 0,07 инча / 1,9 мм в диаметър.Моля, потвърдете размер, преди да купите. ? Висококачествен материал : Тази декоративна въже с катарама изработена от полиестер материал.Ключалката е направена от пластмаса, която е лесно да се скъса, и може да се използва повторно.На повърхността има пайети, за да си украса изглеждаше по-ослепително. ? Лесно управление : полиэстеровая въже за етикети е оборудван с катарама, която може бързо и надеждно да се установи, пряко и лесно като кликнете върху ключалката.Не е необходимо да се връзвам на възел ръчно, което ще се отрази на цялостната красота.Същото важи и при неговото изваждане, така че ефективността на инсталацията може да бъде значително увеличен. ? Регулируема дължина : конструкцията на байонета му предоставя разширение на производителността.Можете да свържете няколко висящи телени пряжек от край до край в съответствие с вашите специфични нужди, за да се увеличи продължителността на един окачен на въже и виси на различни бижута. ? Широко приложение : златист външен вид му придава елегантност и благородство.Дали това е Коледа, Великден или Денят на Свети Валентин, можете да го използвате за закачане на бижута и подобряване на атмосферата на празника.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини