• New
TURNMEON [Таймер Ханука Декорация на 10 метра 30LED Менора Звездата на Давид Струнни Светлини работещи На батерии Син Ханукальный Светлина Ханукальное Украса на еврейски?

TURNMEON [Таймер Ханука Декорация на 10 метра 30LED Менора Звездата на Давид Струнни Светлини работещи На батерии Син Ханукальный

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

[Гирлянди на Ханука] Идват с 10-футовыми 30-led гирлянди ханукальной феи, направени във формата на Меноры и звезди на Давид, на 15 броя във всяка формаРазмерът на всяка меноры е 0,8 х 0,6 инча (широчина х височина).Размерът на всяка звезда на Давид е 0,8 *0,8 инча (широчина х височина). [Функция на таймера] Можете да превключите в положение "Таймер", това е ханукальное осветление автоматично се включват в продължение на 6 часа и изключва в продължение на 18 часа на ден.Той ще карах да работят всеки ден, докато не се превключи в положение "Изкл. [Сини светлини и работят от батерия] За синя ханукальных фенери се изисква 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени), които лесно се инсталира и украсявам навсякъде.По време на осветление низковольтный меден проводник лесно получава прегряване и ще е безопасно за деца и домашни любимци. [Приказни светлини от медни проводници] Прозрачна медна тел лесно да се скрие, може да се огъват и придават й форма, подходяща за декорация на партита на Ханука, на закрито и на открито. [Украса за дома на Ханука] Тези ханука гирлянди можете да използвате за декорация на помещения, камини, прозорци, детски стаи, спални, стени, камини, бани, прозорци, огради, зеленина, къмпинг, входни врати, дворове, фотостен, малки дървета, автомобили и всякакви други случаи. [Гирлянди на Ханука] Идват с 10-футовыми 30-led гирлянди ханукальной феи, направени във формата на Меноры и звезди на Давид, на 15 броя във всяка форма.Размерът на всяка меноры е 0,8 х 0,6 инча (широчина х височина).Размерът на всяка звезда на Давид е 0,8 *0,8 инча (широчина х височина). [Функция на таймера] Можете да превключите в положение "Таймер", това е ханукальное осветление автоматично се включват в продължение на 6 часа и изключва в продължение на 18 часа на ден.Той ще карах да работят всеки ден, докато не се превключи в положение "Изкл. [Сини светлини и работят от батерия] За синя ханукальных фенери се изисква 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени), които лесно се инсталира и украсявам навсякъде.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини