• New
ZYGZCJ 2 бр. Фонд SCP Специални Процедури за задържане Фонд за Мобилни телефони на оперативните групи, Алфа-1 Червена нашивка на Дясната си Ръка IR-Инфраред Светоотражающ?

ZYGZCJ 2 бр. Фонд SCP Специални Процедури за задържане Фонд за Мобилни телефони на оперативните групи, Алфа-1 Червена нашивка

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

Размер : 8 см Материал : IR-инфраред светоотражающая нашивка с плетене на една кука и линия отзад.Опаковка : 2 пластира.Безопасен и нетоксичен. Издръжливи, лесно се отстранява и за почистване.Облицовка с плетене на една кука и линия за закрепване на военна тактическа униформа приглушенного цвят, екипировка, курткам, джинсам, жилетам, кепкам, седалище уборам, раница, комплект, чанта и т. Различни цветове на дисплея на компютъра се различават един от друг, на действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди да купите!3. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. Ако имате някакви проблеми след получаване на стоки или не са доволни от продукта, можете да се свържете с нас.Ние ще ви помогнем възможно най-скоро.Ако нашите проблеми причиняват неудобство на вашия живот, ние ви обещаваме да ви върне на 100% отговарят на връщане. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!Пожелавам ви приятно пазаруване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини