• New
GYGYL 2 Бр. Светоотражающая Защитно нашивка, закопчалката на една кука и контур, Предпазни Ленти за Нощно Спортист, Работник, Турист, Жилетка за кучета, Спасяване на по?

GYGYL 2 Бр. Светоотражающая Защитно нашивка, закопчалката на една кука и контур, Предпазни Ленти за Нощно Спортист, Работник,

Оценка на продукта:
BGN 3.56

Сума
В магазина

Пратката включва в себе си : вие ще получите 2 бр светлоотразителни ленти за дрехи.Размер на светлоотразителни ивици : 2 "x 3,2" (5 x 8 см).Светлоотразителни материали : светоотражающая нашивка изработени от качествени отразяващи материали, отразяваща материал на продукта не е лесно пада и може да се използва в продължение на дълго време.Облицовка с плетене на една кука и линия : подплата с цип кука за закрепване на тактически заетост екипировка, униформа, екипировка, курткам, жилетам, кепкам, седалище уборам, рюкзакам, кучешки сбруя, сумкам и т. Широко приложение : тези защитни ивици могат да бъдат широко се прилага в ръкав, чанти за катерене, въжета за разходки на кучета, дрехи за домашни любимци, велосипеди и други на необходимите ви места, които ще играят важна роля при провеждането на нощни дейности на открито.Защитни лепенки може да се прилага в условия на лоша осветеност.Дизайн на заключване : конструкция за заключване може да направи светлоотразителни защитни ивици по-трайни и издръжливи.Дизайн с плетене на една кука и линия.Основен материал : плат. 8 х 5 см / 3,15 х 1,97 инча.Цвят : черно / червено / оранжево / зелено / синьо.Количество : 2 броя в опаковка.

Основни свойства

Main material:
cloth

Избор на купувачи

Новини