• New
FUNUPUP 2 Опаковки Шапка за душ за деца, Регулируем Шапка за Миене на Коса за Деца, Защитна Козирка За къпане, Капачка за Шампоан, Защищающая Очите на Бебето (Динозавър)

FUNUPUP 2 Опаковки Шапка за душ за деца, Регулируем Шапка за Миене на Коса за Деца, Защитна Козирка За къпане, Капачка за

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

【Практичен дизайн】 Край шапки, детски ванички разширени и загнуты нагоре, и вода може бързо да премине от обратната страна, за предотвратяване попадането на вода в очите и ушите на детето 【Регулируем размер на】 Детска шапка за душ, подходящи за главата : 15-24 инча/38-60 см, могат свободно да се регулира в съответствие с размера на главата на бебето. 【Надежден материал】 Нашия козирка за детска ваната е изработена от качествен силикон PP и TPE, лек и издръжлив, приятен за носене. 【Богат на функции】 Тази детска шапка за душ може да предпазва ушите от вода и пяна от шампоан при къпане, тя също е подходяща за коса и защита от слънцето. 【Забавен външен вид】Шапка за душ за дете е украсена с фигура на динозавър, сладък дизайн може да привлече вниманието на детето, и то ще бъде във възторг. гаранция за качество на продуктите.Защита на правата на клиентите.Постоянни иновации и обновяване.Винаги се инвестират сърце и душа в това, което обичаме!.Прави по време на къпане по-лесно и забавно.Вашето дете се страхува да миете косата си?Моля, не се притеснявайте!Нашата водоустойчив шапка shampoo shield силно променя играч!Тази сладка шапка за душ под формата на короната ще донесе безгранична фантазия и забавление по време на къпане и ще накара вашето дете да се влюби по време на къпане!От сега нататък измиване на главата отново стана лесно и приятно!Иди и вземи един, ползващи се с малките си милашкой!!. Ние обновен и усъвършенствали традиционен козирка за детска баня от вътрешния странични ръба до външната страна, за да се избегне изтичане на вода и я предпазва от изхлузване.Защитете детски ушите и очите си от вода и шампоан, нека вашето дете се насладите на плуване, идеален подарък като защитно средство за главата в детската ванночке.Технически характеристики на : . Регулируем размер : 15-24 инча.Материали : мека ТПЭ и PP. Формата на капака : динозавър и короната. Препоръчителна възраст : от 6 месеца до 10 години.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини