• New
TOYANDONA 2 бр., Капачка за детски Шампоан, Детски Шампоан, Шапка За баня за Деца, Детска Мультяшная Шапка за Плуване, Капачка за Измиване на коса за деца, Шапка за душ, Шап?

TOYANDONA 2 бр., Капачка за детски Шампоан, Детски Шампоан, Шапка За баня за Деца, Детска Мультяшная Шапка за Плуване, Капачка

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Шапчица с шампоан за деца : Тя може да си затворим ушите и очите на децата по време на къпане или миене на косата, създавайки приятно преживяване за децатаДетски шапки за плуване : Идеална шапка за плуване за бебета, малки деца, на трохи, деца, дава повече удобства.Шапка за миене на коса за деца : Подходяща за чувствителна кожа на бебето, подходяща за момичета, момчета, бебета, деца по-малки деца, малки деца.Регулируема шапка за плуване : е Изработена от материал EVA, лека и, следователно, обещава практичност и дълготрайност.Детска шапка за миене на косата : Добре седи на главата на детето, материал предотвратява попадането на вода в очите, ушите и устата на бебето.Списък на опаковки 2 x шапки за баня Характеристики - Материал : EVA Детски шапки за баня - Размер : 29,50 X27,50 X2,00 см / 11,59 X10,81 X0 Детска мультяшная шапка за плуване. - Цвят : син, жълт За измиване на косата - Добре прилепнала към главата на детето, материал, което предотвратява попадането на вода в очите на децата, ушите и устата, шапка шампоан с уши. - Помогнете на вашето бебе да се чувствате в безопасност при измиване на косата, нека той се чувства в безопасност, независимо от защитни шапки за къпане на бебето. - Интелигентен дизайн, лесно отводняване и отвеждане, удължаване и сгъстяване, зачервяване на лицето не води до унищожаване на защитната козирка баня. - Помогнете на детето ви да се отървете от страха от вода, ушни инфекции и купи шапка за душ със суха гудением за деца. - Той може да предпази ушите и очите на детето по време на къпане или миене на косата, да се направи детски шапки за вана удоволствие.Описание на продукта бебешки аксесоари за баня, Вие все още търсите шапка с шампоан, които се радват на бебето и са лесни за използване?Тези шапки ще ви внимателно изплакнете косата на бебето, като го предпазва ушите и очите.детска солнцезащитная шапчица Вода бавно се влива директно в косата на детето, отмиване на шампоан, като се избягва попадане в очите, и ушите, което е добре за къпане на детето.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини