• New
1 бр.-2 бр. Детски заключване за защита от деца, Пластмасов Шкаф с две врати, Предпазна ключалка за заключване на вратите на шкафа - Цвят (цветът на: 2 бр.)

1 бр.-2 бр. Детски заключване за защита от деца, Пластмасов Шкаф с две врати, Предпазна ключалка за заключване на вратите

Оценка на продукта:
BGN 10.86

Сума
В магазина

Цвят : 2 елементаПакетът включва : 1 бр. система за заключване на вратите на гардероба. Детска пластмасова ключалка за безопасност шкаф с двойна врата.ПОМАГА на ВАШЕТО ДЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ОПАСНИ ПРЕДМЕТИ, МЕСТА Или ХИМИЧЕСКИ ОБРАБОТЕНАТА ВОДА В ТОАЛЕТНАТА.Цвят : 2 елемента.Пакетът включва : 1 бр. система за заключване на вратите на гардероба. Детска пластмасова ключалка за безопасност шкаф с двойна врата.ПОМАГА на ВАШЕТО ДЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ОПАСНИ ПРЕДМЕТИ, МЕСТА Или ХИМИЧЕСКИ ОБРАБОТЕНАТА ВОДА В ТОАЛЕТНАТА.Особености : 100% Детски пластмасов с две врати на замъка за кабинета помага да предпазите детето СИ от ОПАСНИ ПРЕДМЕТИ, МЕСТА Или ХИМИЧЕСКИ ОБРАБОТЕНАТА ВОДА В тоалетната, Той е подходящ за заключване мост, чекмедже и табуретки. не позволявайте на децата да се ровят или има опасни предмети.Дължина на каишка за ръка, може да бъде откъснат от себе си и сшита Техническа спецификация : Материал : ABS + PP Общата дължина на каишка : около 19 см Дължина на каишка : около 10 см, Като използвате : 1. Моля, почистете повърхността правилно, преди да бъдат залепени заключване 2.Премахване на лепило подплата, лепило за заключване в желаната позиция тоалетната 3. Вдигнете бялата част, за да отворите замъка на Помещение включва : 1 бр. заключване на вратата за килера Характеристики на продукта : Ключовете в комплекта : Шум поръчка : да Покритие на повърхността : не Номер на модела : 14090048сертификация : няма Произход : континентален КитайМатериал : ABS + PP Общата дължина на лентата : около 19 см Дължина на лентата : около 10 виж.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини