• New
2 бр. с шарките на домашен Любимец от Анимационен филм За Деца, защита от домашни любимци, Автоматично заключване на вратите за дома на гардероба, шкафа за Хладилник?

2 бр. с шарките на домашен Любимец от Анимационен филм За Деца, защита от домашни любимци, Автоматично заключване на вратите

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Цвят : СинПратката включва : 2 x заключване за безопасност за деца Доставка 1. Всички стоки, които ще бъдат професионално опаковани 3. Ние не носим отговорност за вносни мита, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно. Гаранция една година на всички наши продукти, и всички те ще бъдат тествани преди да бъдат изпратени. Ако не сте доволни от получаването на продукта, моля, върнете го в продължение на 30 дни за подмяна или връщане на парите. Може да се използва в чекмеджето кутии, вратите на хладилника и т., за Да се избегне възникването на инцидента.Приложими към всяко място зад ъгъла В процеса на използване не поцарапает мебели Този продукт може да се използва в чекмеджето кутии, хладилник, вратите на шкафове и сервантов, тоалетната и други многофункционални замъци.Особености : 100% i. Може да се използва в чекмеджето кутии, вратите на хладилника и т., за Да се избегне възникването на инцидента.Приложими към всяко място зад ъгъла В процеса на използване не поцарапает мебели Този продукт може да се използва в чекмеджето кутии, хладилник, вратите на шкафове и сервантов, тоалетната и други многофункционални замъци.За бебето не се обърна, не се яде или да не се развали вътрешната част на продукти, за да се избегне злополука.Технически характеристики : Материал : полипропилен материал + двустранен лента Размер : около 6.5 см х 5,5 см Тегло : около 23 гр Цвят : син, бял, розов Опаковка включва : 2 х детски предпазни слесаря1.Всички продукти ще бъдат опаковани професионален способом3.Ние не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.Гаранция на всички наши продукти е една година, и преди всичко те ще бъдат тествани. Ако не сте доволни от получаването на стоката, изпратете вашето запитване в рамките на 30 дни за подмяна или връщане на парите.Характеристики на продукта : Произход : континентален Китайразмер : 6,5 см х 5,5 смМатериал : полипропилен материал + двустранен лента.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини